MIHAJLOVIĆ: Zvezdan Terzić je miš!

Selektor fudbalske reprezentacije tvrdi da ga ne interesuje šta o njemu misli predsednik OFK Beograda i otkriva ko je zaista Serđo Berti

  • 3

Siniša Mihajlović, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, žestoko je odgovorio na optužbe Zvezdana Terzića, predsednika OFK Beograda, koji je ga je u svom pismu poslatom na adrese čelnih ljudi klubova Jelen Superlige nazvao "čovekom veoma problematičnog psihološkog profila". Takođe, ne treba zaboraviti ni da je Terzić izjavljivao da reprezentaciju sastavlja Mihajlovićev menadžer Serđo Berti.

- Svi mi znamo ko je Zvezdan Terzić. Znate kako kažu: baš briga mačku šta miševi misle o njoj. To je moj odgovor na svako pitanje o Zvezdanu Terziću - izjavio je Mihajlović za "Informer".

Selektor je rekao da će se izjavama prvog čoveka OFK Beograda baviti njegov advokatski tim.

- Ne bavim se ja tim stvarima, o tome brine tim mojih advokata. Oni će na osnovu izjave proceniti da li ima elemenata za tužbu, kao što su to učinili u nekim prethodnim slučajevima. Sve pare koje dobijem od sporova ići će u dobrotvorne svrhe - rekao je Mihajlović, da bi potom progovorio i o Serđu Bertiju.

- Berti nije moj menadžer, bio je to dok sam bio fudbaler. Prijatelj mi je 20 godina i biće to i dalje. Nikad se ne odričem svojih prijatelja. Za sve ostalo što vas zanima moraćete da pitate njega lično - rekao je selektor.

Na pitanje da li je Berti gledao još neki meč reprezentacije osim kada se u Novom Sadu pojavio na atletskoj stazi, Mihajlovićev odgovor bio je potvrdan.

- Ne mogu da glumim redara. To što je bio na stazi normalna je stvar. Pitajte uostalom ljude iz FSS, oni obezbeđuju ulaznice. Verovatno je gledao još neke utakmice. Dolazi da vidi Kolarova pošto je njegov menadžer - rekao je selektor, koji je još otkrio i da će napadač Partizana biti jedini novi igrač koji će dobiti šansu protiv Belgije u kvalifikacionom meču za SP koji će se igrati 7. juna u Briselu.

- Mitrović će biti jedini novi fudbaler koji će dobiti priliku. Imamo problem s napadačima. Njegovo je da daje golove, da nastavi s dobrim igrama i dobrim ponašanjem - zaključio je Siniša Mihajlović.

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Одлази бре што пре!

    10. april 2013 | 00:38

    Схвата ли Михајловић да навијача неће да буде на Маракани ни на утакмици против Хрватске ако се дотле не изгуби из репрезентације?

  • O da!

    9. april 2013 | 11:41

    Vaistinu! Mis-pacov.

  • vukašin

    9. april 2013 | 14:55

    Terzić je u svakom slučaju out. Sinišu sam obožavao kao igrača ( jedino sam ga psovao protiv Slovenije kad je sve usrao.Boškov ga branio,nije bio u pravu ali voleo sam i Boškova-veliki igrač i po meni još veći trener) ali moram priznati da nema trenersku žicu tj nije talentovan za taj posao. On je simpatičan drugog trenera na njegovom mestu već bi ubili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA