Sakramento Kingsi povlače dres Peđe Stojakovića?

Predsednik Kingsa priznao u izjavi za medije da Peđa zaslužuje takvu čast, ali zasad nema zvaničnih informacija

  • 2

Sakramento Kingsi uskoro bi mogli da ukažu veliku počast srpskom košarkašu Predragu Stojakoviću, tako što će njegov dres povući iz upotrebe, tvrde američki mediji.

Godinama jedan od najboljih igrača Kingsa, Stojaković bi u tom slučaju postao drugi srpski košarkaš, posle dugogodišnjeg saigrača Vlada Divca, čiji se dres vijori ispod svodova neke NBA arene. Divčev broj 21 Kingsi su povukli 2009.

Debitant u ekipi Sakramenta, Ben Meklemor preko Tvitera je nedavno objavio da će promeniti broj dresa iz 16 u 17 "zbog dobrog razloga", a jedini dobar razlog mogla bi da bude počast za Stojakovića.

Zvanične potvrde o tome još nema, ali izjava predsednika kluba Kris Grejndžera dovoljno je jasna.

- Razmišljali smo o povlačenju Peđinog broja. On sigurno zaslužuje takvu čast. U ovom trenutku to je sve što ću reći - izjavio je Grejndžer.

Stojaković je nastupao za sakramento od 1998. do 2006, a potom je nosio dres Indijane, Nju Orleansa, Toronta i Dalasa, sa kojim je osvojio NBA titulu 2011, a onda se povukao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ироничар

    5. septembar 2013 | 00:05

    Sigurno , da zaslužuje!!!!!!!!!!!!!!!! Vlade DIVAC I Peja STOJAKOVIĆ :) .....i ostala ekipa... Mike Bibby, Doug Christie, Chris Webber, Bobby Jackson, Hedo Turkoglu.... hjaooo gde su ta vremena :))) KAD SU KRALJEVI ZAISTA BILI KRALJEVI ;)

  • gedzovan

    5. septembar 2013 | 02:52

    Dobro zboris,ironichar!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA