Dublovi počinju u 16 časova. Teniseri priželjkuju punu halu!

Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac će pokušati da donesu 2:1 i miriniji poslednji dan. Za to im je neophodna velika podrška navijača

  • 1

Posle prvog dana je 1:1 u polufinalnom duelu Dejvis kupa između Srbije i Kanade. Posle pobede Đokovića nad Pospišilom, a zatim neuspeha Tipsarevića protiv Raonića, neophodna nam je pobeda u meču dublova, kako ne bismo bili "prežaljeni" pred poslednji dan u nedelju.

Majstor parova Nenad Zimonjić i junak iz meča sa Amerikancima Ilija Bozoljac igraće protiv Danijela Nestora i Vašeka Pospišila. Prilika je idealna za 2:1 i za poslednji dan sa manje tenzija.

Kakog god, ovaj meč počinje u 16 časova, a u taboru našeg tima očekuju više od 8.000 navijača koliko je bilo prisutno prvog dana. Podrška ne nemerljiva u ovakvim susretima, a Srbija ima priliku da danas utaba put ka drugom finalu Dejvis kupa i priliku da još jednom postane najbolja reprezentacija na svetu.

Na to je ukazao i Novak Đoković, odmah posle pobede u petak.

- Ljudi moraju da znaju, da je nama puno srce kada je arena puna. Tada igramo mnogo bolje - rekao je najbolji svetski teniser i pozvao publiku da u preostala dva dana polufinala bude još jedan igrač Srbije protiv neugodnih Kanađana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    14. septembar 2013 | 11:02

    Da igraju u nekom gradu u Srbiji hala bi bila puna, ali u Beogradu tesko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA