OBOŽAVAJU GA U MANČESTERU: Mojes nudi novi ugovor kapitenu Vidiću!

- Za ovo kratko vreme koliko sam u klubu, uverio sam se da je Vidić jedan od najboljih defanzivaca sa kojima sam radio do sada - rekao je trener Mančester junajteda

  • 5

Menadžer fudbalera Mančešter junajteda Dejvid Mojes najavio je da će klub uskoro ponuditi novi ugovor kapitenu Nemanji Vidiću.

Sadašnji ugovor srpskog fudbalera sa Junajtedom ističe u leto sledeće godine, a uprava želi da zadrži Vidića koji je jedan od ključnih igrača tima.

- Nisam još razgovarao sa izvršnim direktorom o tome, ali Vidić je trenutnom formom pokazao da apsolutno zaslužuje da ostane u klubu. Imao je nekoliko povreda u prethodnom periodu, pa moramo da vidimo kako tu stoje stvari - kazao je Mojes televiziji Skaj.

Škotski stručnjak dodao je da se nada da će Vidića u narednom periodu "zaobići" povrede.

- Vidić je stvarno bio odličan u prethodnim mečevima, iako svi najviše pričaju o igrama Vejna Runija i Robina van Persija. Za ovo kratko vreme koliko sam u klubu, uverio sam se da je Vidić jedan od najboljih defanzivaca sa kojima sam radio do sada - dodao je Mojes.

Vidić je u Junajted došao krajem decembra 2005. godine iz moskovskog Spartaka. Do sada je za engleski klub odigrao 269 utakmica i postigao 18 golova.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jelen

    22. septembar 2013 | 15:30

    Svaka cast ali je sramotno da za svoju drzavu nije pruzio vise, jedan veliki igrac kao sto je on. Mozda je on ipak samo veliki igrac.

  • Neso

    22. septembar 2013 | 16:10

    Ne igranje za reprezentaciju je dokaz da su mu pare jedino bitne , ko šiša Srbiju ...

  • SRBA

    22. septembar 2013 | 16:51

    Svaka tebi cast Vidicu... Ali postoji nesto sto se zove cast. Koji god da je tvoj razlog i izgovor za oprostaj od reprezentacije, imaj na umu da za neke nas sicusne i male Srbija je zivot. Mi bi zivot istavili na terenu samo za 1 minut u nacionalnom dresu... Ali izgleda da nismo svi isti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA