Muslin: Ne dolazim u Zvezdu

Navodno, bivši trener ne želi više nikad da sarađuje sa prvim čovekom "crveno-belih", a pošto želi da bude i tim-menadžer, suvišan je i sportski direktor i Sportska komisija* - U ovakvoj situaciji teško ko može da pomogne, privatizacija je jedino rešenje - poručio je Muslin

  • 6

Nekadašnji trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin pristao bi da se vrati na klupu bivšeg kluba, ali samo pod uslovom da sadašnji predsednik Dragan Džajić i sportski direktor Zoran Stojadinović napuste klub.

- Pratim šta se dešava u Zvezdi, ali sa velike udaljenosti. U ovakvoj situaciji teško neko može da pomogne. Privatizacija je jedino i najbolje rešenje- rekao je Muslin za Sportski žurnal.

Sa druge strane, prema saznanjima "Informera", iz uprave sa "Marakane" je stručnjaku ponuđen ugovor od četiri godine, ali on ne želi da sarađuje ponovo sa Džajićem.

- Muslin i Džajić nikad više neće moći da sarađuju zajedno, što je Muslin jasno stavio do znanja kad su mu ponudili da se vrati u Zvezdu. On je rekao da bi se rado vratio, ali uslov mu je da Džajić ode iz kluba. Pokušali su dva puta da sarađuju, posvađali su se, jedan u drugom vide neprijatelja i tu pomirenja nema - navodi izvor dnevnog lista.

- Muslin je prvi put otišao iz Zvezde jer su mu se drugi ljudi mešali u posao, a on je tražio da bude tim-menadžer. To znači da bi, osim posla trenera, u potpunosti bio zadužen za sportski sektor i da mu ne bi tebao ni Džajić niti bilo ko drugi iz sportskog sektora. Isto traži i ovaj put - rekao je izvor "Informera".

Doskorašnji trener ruskog Krasnodara nije u dobrim odnosima ni sa Zoranom Stojadinovićem od 2005. godine, kada je Muslin bio trener Metalruga a Stojadinović Jaja Turea, koji je grejao klupu u ukrajinskom klubu. S obzirom na to da se mendžaer s tim nije slagao, navodno je preko svojih igrača "izbušio" trenera u meču protiv Metalurga iz Zaporožja, koji je Metalurg iz Donjecka izgubio sa 2:0. Posle toga je Muslin dao otkaz.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Mihajlović

    28. septembar 2013 | 10:12

    Tim menadžer to je kao u Engleskoj. To je prava stvar. Ali za to treba jak čovek. Šta mislite stavite Pižona da bude tim menađžer , ne bi bilo ni tima ni menađžera. Jedino bi bilo glupavih i retardiranih izjava , i to kad mu je dan. No Nema od toga ništa , pošto Đžaja treba da bude tu gde je , a Čović neće da ode .(posle fudbalskoj i košarkaškog tima u toku je njegovo preuzimanje šahista , stonotenisera, ragbista, plivanja u dalj,bacanja kamena sa ramena). Tu jedino pomaže gazda sa debelim novčanikom. Onda će svako raditi svoj posao , a navijači će biti navijači.

  • BgPetar

    28. septembar 2013 | 07:36

    Ma da najbolje da svi daju ostavke da bi ti vodio klub.

  • Fiumeds

    28. septembar 2013 | 06:20

    I treba da idu,dzaja je unistio Zvezdu do *aja jedva smo ga oterali pa ga posle placenici mole da se vrati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA