Šumadinci daleko od drugog kruga: Radnički poražen u Sankt Peterburgu!

Ekipa Radničkog iz Kragujevca poražena na gostovanju od Spartaka rezultatom 81:68 i time umanjila šanse da se nađe u drugoj fazi Evrokupa

  • 0

Crna serija Kragujevčana se nastavlja. Loše partije iz ABA lige prenele su se i na Evrokup gde je Radnički zabeležio drugi poraz zaredom. Ekipa Miroslava Nikolića poražena je u Sankt Peterburugu od domaćeg Spartaka rezultatom 81:68 (16:16, 15:20, 27:14, 23:18)

Srpska ekipa je odlično odigrala prvo poluvreme koje je rešila u svoju korist u rezultatom 36:31. U nastavku je značajniju ulogu odigrao slabo popunjeni roster Radničkog, pa tako mali broj igrača nije mogao da izdrži jak ritam utakmice.

Najbolji kod ruske bili su Korolev sa 20 odnosno Mekgrat sa 18 poena, dok su kod Kragujevčana najefikasniji bili Kalinić, Marinović i Birčević sa 14 poena.

Do kraja prve faze Evrokupa ostalo je još dva kola, a Radnički se trenutno nalazi na trećoj poziciji grupe (pozicija koja vodi u dalju fazu takmičenja) sa pobedom više i boljim međusobnim skorom od četvrtoplasiranog  od Nilan Bizonsa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA