Navijač preminuo, drugi u komi, vojska helikopterom prevozila povređene (VIDEO)

Susret između Atletika PR i Vaska de Game, u okviru poslednjeg kola brazilske lige, prekinut posle opšte tuče u kojoj je jedan navijač izgubio život, a drugi ozbiljno povređen

  • 2

Poslednje kolo brazilskog šampionata doneo je neviđen haos na tribinama meča Atletika PR i Vaska de Game gde su se sukobili navijači ova dva tima koja su se borila za plasman na Kopa Libertadores, odnosno za opstanak.

Pri rezultatu 1:0 za Atletiko navijači ovog tima napali su pristalice Vaska, koji se borio za opstanak, posle čega je nastao veliki haos na tribinama stadiona u Žoinvilu gde je Atletiko igrao po kazni upravo zbog toga što su njegovi fanovi pravili razne incidente.

Do problema je nastalo jer je umesto policije, koja nije bila na stadionu, susret obezbeđivala privatna firma, a duel je vrlo brzo prekinut. Povređeni navijači, od kojih je jedan od fanova Vaska u komi, su vojnim helikopterom prevezeni u bolnicu.

Ipak, lošim vestima tu nije bio kraj jer je direktor gostujućeg tima rekao tamošnjim medijima da je jedan navijač Atletika preminuo.

Naš navijač je u komi, na drugoj strani je jedan mrtav, za nas u Vasku je sve ovo neprihvatljivo - rekao je Antonio Peralta.

Treba još samo napomenuti da je meč na kraju nastavljen, a domaći tim je slavio rezultatom 5:1 čime je Vasko de Gama završila u nižem rangu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rale

    8. decembar 2013 | 22:32

    Vidi ima huligana i van Srbije... Juuuu

  • zika

    9. decembar 2013 | 00:43

    Mec nije prekinut, gledao sam ceo mec 4:1 se zavrsio. nijedan minut se nije prekidao, dok na tribinama je bio haos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA