Heroj četvrtfinala Dragana Cvijić: Najbitnije je da pobeđujemo!

Nemam pojma koliko sam golova dala i to nije ni bitno, sutra će da heroj bude neko drugi, ali najvažnije je da nastavimo s pobedama, rekao je pivot srpske reprezentacije, koga će Norvežanke dobro upamtiti

  • 0

Junakinja četvrtfinalne utakmice i pobede Srbije nad Norveškom, Dragana Cvijić, koja je iz osam šuteva dala isto toliko golova nije znala od uzbuđenja zbog velikog uspeha ni koliko puta je pogađala mrežu jedne od najboljih svetskih golmanki Katrin Lunde.

- Nemam pojma koliko sam golova dala, to nije ni bitno. Meni je bilo zadovoljstvo da igram u ovakvoj atmosferi sa mojom ekipom, drugaricama. Dala sam sve od sebe i nije mi važno da li sam heroj, sutra može da bude neko drugi, ali ono što je najbitnije jeste da mi pobeđujemo, da Srbije pobeđuje - rekla je Cvijićeva koja je proglašena za najbolju igračicu utakmice.

Srbija se posle 12 godina plasirala u polufinale Svetskog prvenstva u rukometu za žene, a u borbi za plasman u finale sastaće se sa reprezentacijom Poljske. Taj meč je na programu u petak.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA