Murinjo poslao Luiza na odmor usred davanja izjave! (VIDEO)

Portugalski trener prekinuo svog fudbalera u davanju izjave kako bi mu čestitao na sjajnoj partiji protiv Liverpula i dozvolio mu da ode na odmor u Portugaliju

  • 0

Mnogo se pisalo i pričalo o statusu Davida Luiza u Čelsiju nakon povratka Žozea Murinja na "Stamford bridž". Nije imao Brazilac mnogo prilika da igra tokom dosadašnjeg dela sezone, pa su mnogi bili sigurni da će defanzivac vrlo brzo napustiti London. Međutim, portugalski stručnjak je ukazao šansu Luizu u važnom meču protiv Liverpula, koji su "plavci" na kraju dobili.

David Luiz je bio jedan od boljih na terenu, a kada je zajedno sa strelcem prvog gola Edenom Azarom davao izjavu nakon meča, umešao se Murinjo, koji je rekao brazilskom reprezentativcu da je bio odličan i da pošto je dobio žuti karton, zbog koga će biti suspendovan za narednu utakmicu protiv Sautemptona, može da otputuje na odmor u Portugaliju.

Taj momenat možete videti od 29. sekunde ovog klipa.

Podsetimo, Luiz je iz Benfike došao u redove londonskog tima, pa verovatno u Lisabonu ima još prijatelja koje bi voleo da vidi za Novu godinu, a i bliži je Portugal nego Brazil, tako da može brže da se vrati u Englesku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA