≫ 

Ti ćeš da mi kažeš kako da igram?! Džumhur napravio skandal tokom meča, pa se svađao sa Congom na kraju! (VIDEO)

Bosanski teniser nastavlja da pokazuje svoj temperament

  • 8

Bosanski teniser Damir Džumhur nastavlja da pokazuje svoj nepredvidivi temperament, a ovoga puta je to bio slučaj na ATP turniru u Beču gde je poražen od Žoa Vilfreda Conge sa 2:1 (6:7, 7:6, 6:1).

>>> Zbog nje Džumhur dominira: Stojketova bivša je razlog sve boljih partija i titule bosanskog tenisera! (FOTO)

Džumhur je pravio haos tokom čitavog meča, ironično je vikao ''Bravo, bravo'', kada bi napravio grešku, zatim je i psovao, ''mater ti je***, sad ću namerno da izgubim'', ''Gadi mi se tenis'', bile su reči koje su mogle da se čuju u dvorani, a koje je Džumhur upućivao samom sebi posle grešaka.

Međutim, kulminacija Džumhurovog ponašanja viđena je u završnici meča, kada je Conga vodio sa 5:1 i imao servis. Snažno je oservirao u telo Džumhura, koji je jedva uspeo da prebaci lopticu, ali je nonšalantno nastavio da se kreće ka mestu gde treba da primi naredni servis, iako taj poen nije bio završen.

''Predaja poena'' je dekoncentrisala Congu, koji je promašio zicer na mreži, a zatim je i sudija kritikovao Džumhura za ponašanje.

- Šta je? Šta je trebalo da uradim? Pa jesi li video gde me je loptica pogodila. I šta sad, ne mogu da igram kako ja hoću, je li? Ne, ti ćeš mi reći kako moram da igram? - govorio je Damir sudiji, a zatim je imao raspravu i sa Congom nakon što je izgubio meč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maher

    27. oktobar 2017 | 12:01

    Indijanac.

  • Zeljko

    27. oktobar 2017 | 16:52

    Samo pokazuje genetski primitivizam. Vrhunski sportista mora da bude jaka i kompletna ličnost. Ovaj umišlja da je neko i nešto.

  • Teo kralj

    27. oktobar 2017 | 13:53

    Uzeo jedan turnir i umislio da je igrac ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA