Dvometraš iz Moskve, koji je sudiji bacao pare, čeka Novaka u osmini finala i šalje mu bahatu poruku: Nisi više dobar kao pre!

Danil Medvedev, 15. nosilac na AO igra u formi i smara da je spreman za Đokovića

  • 9
Foto: Guliver/Scott Barbour/Getty Images)

Dvometraš iz Moskve Danil Medvedev (198, 22) biće naredni rival Novaku Đokoviću, koji je eliminisao Kanađanina ruskog porekla Denisa Šapovalova u 3. kolu Australijan opena. On je poznat po skandalu sa Vimbldona 2017. kada je sudiji bacao novčiće ispred stolice.

Medvedev se nalazi u formi, počistio je sa terena davida Gofana u tri seta,  a ulaskom u osminu finala u Melburnu ostvario je najbolji rezultat na Gren slem turnirima u karijeri. To mu je dalao posebno samopouzdanje, ali možda se malo i "zaigrao" pa počeo da proziva Novaka:

- Mogu da kažem da Novak ne igra kao što je ranije. Ili je to možda samo moj osećaj... Sećam se, kad sam bio mlađi, da sam ga gledao na TV i to je bilo ludilo kako se suprotstavljao Mariju ili nekom drugom. Igrao bi po pet sati i niste mogli da vidite da mu opada nivo igre. Samo bi postajao bolji - rekao je Medvedev.

Medvedev, rođen 11. feburuara 1996. godine a u 2018. osvojio je tri ATP titule - Sidnej (savladao Aleksa de Minaura u finalu), Vinston-Salem (Stiv Džonson) i Tokio (Nišikori).

VIDEO: Nole Srbine! Đoković šmekerski isprozivao nemačke novinare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA