Pet sati i pet setova borbe - Kecmanović završio učešće na US Openu!

Italijan Lorenci imao više živaca

  • 1

Srpski teniser Miomir Kecmanović zavrpipo je svoje učešće na ovogodišnjem US Openu već u 2. kolu!

Kecmanović je posle skoro pet sati (četiri sata i 50 minuta) poražen u pet setova od Italijana Paola Lorencija rezultatom 6:7, 7:6, 6:7, 6:3, 3:6.

U prvom setu videli smo samo jednu brejk šansu za Italijana i taj-brejk u kom je Srbin propustio pet set lopti. Prethodno je i Lorenci ''preskočio'' jednu, ali je na kraju slavio sa 13:11.

I drugi set je rešen posle taj-brejka, s tim  a smo videli po jedan brejk u 9. i 10. gemu. Najpre je Kecmanović izgubio servis, spasio dve set lopte, a onda se i revanširao rivalu. Zatim i 7:2 u taj-brejku za 1:1 u setovima.

Miomir Kecmanovic Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

Kecmanović je loše počeo treći set i gubio je sa 3:0, ali se konsolidovao i izjednačio na 4:4. Ipak, Lorenci ga je kopirao u taj-brejku (7:2) i došao nadomak trijumfa.

Italijan je izgubio prvi svoj servis u četvrtom setu, ali je uspeo da izjednači na 3:3. Međutim, Kecmanović je u 8. gemu ponovo uzeo servis rivalu, spasio potom dve brejk lopte i osvojio set sa 6:3 za 2:2 i dramu.

Dramu koja je pripala Italijanu koji je u petom setu uzeo brejk više i tako Srbiju ostavio na samo jednom predstavniku - Novaku Đokoviću!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA