≫ 

Ostavio trudnu devojku, druga ga optužila za nasilje, ludovao u BG: Sve o Novakovom sledećem rivalu

Istovremeno i čovek koji je samo jednom u karijeri igrao GS finale

  • 0
Britain Tennis ATP Finals Frank Augstein

Iako još od meča protiv Tejlora Frica ima ozbiljnih problema sa povredom mišića, najbolji teniser sveta Novak Đoković i dalje je prvi favorit za osvajanje Australijan opena!

Pogotovo nakon partije koju je u osmini finala pružio protiv Miloša Raonića, kada je ostvario svoju 300. Grend slem pobedu. Međutim, u utorak ujutru (11 časova) očekuje ga najteži posao do sada - na megdan mu stiže Aleksander Zverev.

Nemac je šesti nosilac u Melburnu i do sada nije imao većih problema. Izgubio je samo jedan set, i to od Srbina Dušana Lajovića. Podsetimo, pokušaće da izjednači prošlogodišnji uspeh kada je stigao do polufinala i tamo izgubio od Dominika Tima.

Novak trenutno vodi 5:2 u pobedama protiv Zvereva koji je Đokovića prvi put dobio na Mastersu u Rimu 2017. godine, a onda i na Završnom mastersu u Londonu godinu dana kasnije. Poslednji međusobni duel su igrali nedavno na ATP Kupu i Nole je dobio sa 2:1 u setovima.

Zverev je trenutno 7. igrač sveta, ima na svom kontu 13 osvojenih turnira, ali nijedan Grend slem. Štaviše, igrao je samo jedno finale - i to ono na US Openu prošle godine kada je Đoković diskvalifikovan.

Te godine je bio i gost Novaka Đokovića na Adria Turu u Beogradu gde nije odoleo ludovanju u jednom kabareu - kada je završio go na bini, sa kiblom na glavi.

Tada je u Beogradu bio sa devojkom Brendom Pateom s kojom se potom razišao u avgustu, da bi krajem oktobra dospeo u žižu javnosti svetskih medija zbog izjave manekenke da je trudna.

- Nalazim se u 12. nedelji trudnoće, dete je Aleksovo. Bili smo u krizi i pre trudnoće jer su nam se stavovi po pitanju nekih stvari počeli razlikovati. Ko god živi sa vrhunskim sportistom, mora da trpi - rekla je Brenda koja je poručila da više nije u kontaktu sa teniserom.

Nije dugo prošlo, u jvanosti se potom oglasila i njegova druga bivša devojka, Olga Šaripova, koja je Zvereva optužila za zlostavljanje.

- Mene su tukli i neću više da ćutim! Želim da ispričam ličnu i tešku priču za mene, koju sam prošla i ostavila u prošlosti. Pišem ovo da bi devojke koje su u istoj situaciji, ili su bile, ne bi osećale same i da bi imale snage da nastave dalje da žive. Bila sam žrtva nasilja u porodici

- Tog dana sam bila u šetnji sa mojom prijateljicom Dašom, suprugom Danila Medvedeva. Malo smo zakasnili, a Saša se naljutio zbog toga. Kad sam se vratila kući, posvađali smo se, pokušao je da me zadavi jastukom, zavrnuo mi ruku. Pokušala sam nekoliko puta da istrčim iz sobe, ali on me je bacio na zid i rekao da nemam gde da idem - rekla je Šaripova.

Naravno, u javnosti se oglasio i sam teniser koji se najpre dotakao toga što će postati otac.

Britain Tennis ATP Finals Frank Augstein

- Poslednji dani su bili veliki izazov za mene. Postaću otac sa 23 godine i radujem se tome što ću dobiti dete. Uprkos tome što Brenda i ja nismo više zajedno, imamo dobar odnos i preuzimam odgovornost kao otac. Zajedno ćemo voditi računa o toj maloj osobi koja će porasti. Ali više od toga neću pričati u javnosti o svojim privatnim stvarima. Siguran sam da Brenda i ja možemo da se snađemo na tom polju i bez medija - rekao je Zverev tada, a onda se osvrnuo na optužbe Ruskinje:

- Onda, tu su i neosnovane optužbe nekadašnje devojke Olge Šaripove, koje sam danas pročitao u medijima. One me rastužuju. Znamo se još otkad smo bili deca i zajedno smo prošli mnogo toga. Krivo mi je što priča tako nešto. To jednostavno nije tačno. Bili smo u vezi, završili je odavno i zašto sada Olja optužuje, ja to ne znam. Nadam se da ćemo i nas dvoje da nađemo način i razjasnimo sve razumno i uz dužno poštovanje.

Situacije sa bivšim devojkama su se, u međuvremenu, stišale, te je Zverev fokusiran samo na teren gde se predviđa da bi mogao da odvede meč protiv Novaka u 5. set. Ne i da ga dobije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA