≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac joj vlasnik NFL tima, naslediće 3,6 milijarde dolara, a ona je najveće iznenađenje u Melburnu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za Pegulu je tenis jedina stvar gde nije povezana sa roditeljima, a u sredu će se boriti za polufinale

  • 0
Džesika Pegula Foto: AP/Tanjug

Kao što je Aslan Karacev u muškoj konkurenciji šokirao teniski svet i plasirao se u polufinale Australijan opena, tako je i Amerikanka Džesika Pegula napravila veliko iznenađenje u ženskoj i igraće četvrtfinale u sredu!

Iza sebe je ostavila neke ranije šampionke kao što su Viktorija Azarenka i Samanta Stosur, te Kristinu Mladenović i Elinu Svitolinu, a do sada je ukupno zaradila oko 350.000 evra u Melburnu.

Međutim, to je Džesiki verovatno samo za džeparac s obzirom na to da je ćerka poznatog američkog milijardera Terija Pegule koji je razvojem prirodnog gasa stekao imovinu tešku 3.6 milijardi dolara.

Primera radi, Pegula će jednog dana naslediti više novca nego što Rodžer Federer, Serena Vilijams i Marija Šarapova zajedno vrede.

Pegulin otac Teri je od 2014. vlasnik i NFL tima Bafalo Bilsa koji je kupio tako što je "pobedio" Donalda Trampa i Bon Džovija, a ima i razne druge franšize u sportu. Na primer, i NHL tim Bafalo Sabres je u njegovom vlasništvu.

Što se tiče Džesike, ona je pred ovaj AO bila 61. teniserka sveta i za polufinale će igrati protiv sunarodnice Dženifer Brejdi. Međutim, malo je falilo da Pegula zbog povreda kuka i kolena pre vremena završi karijeru. Ipak, ovaj Australijan open moga bi da joj bude prekretnica u karijeri.

- Tenis je moja stvar, to je moj posao i karijera. To je nešto što je odvojeno od života mojih roditelja koji nemaju pravo da se mešaju i da mi kažu šta mogu, a šta ne, da radim na terenu - rekla je Pegula nedavno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA