≫ 

Saznajemo: Novak Đoković igra na Australijan openu!

Najbolji teniser sveta braniće titulu u Melburnu

Novak Đoković, Danil Medvedev Foto: Tanjug/AP

Dugo je trajala saga oko toga da li će Novak Đoković igrati na Australijan openu, ali kako Telegraf nezvanično saznaje, najbolji teniser sveta definitivno je dobio "zeleno svetlo" i braniće titulu u Melburnu!

Poslednjih dana pojavila se informacija da Novak neće putovati na ATP kup u Sidneju, koji je pripremni turnir za Australijan open, ali danas je stiglo i saopštenje PR službe turnira da nije stigla nikakva zvanična potvrda od strane Novaka Đokovića i da on nije otkazao učešće na "nezvaničnom svetskom prvenstvu u tenisu".

Kako saznajemo, Novak će igrati i ATP kup u Sidneju, ali i Australijan open, gde će napasti rekordnu 21. Grend slem titulu.

Podsećamo, Novak rekorder Australijan opena, koji je osvojio 9 puta, a sada će pokušati da dođe i do jubilarne 10. titule u Melburnu, ali ujedno i najtrofejniji Grend slem šampion svih vremena, jer je trenutno izjednačen sa Nadalom i Federerom sa po 20 najvećih trofeja.

Novak bi prvi meč u Australiji trebalo da ima već 1. januara, kada je na programu meč prvog kola ATP kupa između Srbije i Norveške, gde će igrati protiv Kaspera Ruda. ATP kup se igra u Sidneju od 1. do 9. januara, dok je Australijan open na programu od 17. do 30. januara.

Video: Kiša lije, Novak igra tenis u jakni i farmerkama: Spektakl na ulicama Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    28. decembar 2021 | 19:29

    Bravo Nole!Sada ga još više poštujem ne samo kao igrača već i kao čoveka jer nije naseo na podvale antivaksera.Ne bi se milini širom sveta vakcinisali da ima iole relevantnih naznaka da vakcine štete.A Nole nema godina i vremena za bacanje.Igraj i pobedi!

  • Kung fu Panda

    28. decembar 2021 | 16:40

    Šalabajzerima antivakserima krivo što se Novak vakcinisao. Neka je i treba tako. Da su vakcine štetne ceć bi se to naveliko znalo. Novak se ovako može koncentrisati na pripreme.

  • ime

    28. decembar 2021 | 19:54

    Dakle vakcinisao se, naravno bez pompe i objava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA