≫ 

Drama u Melburnu: Đoković stigao, ali pojavio se problem sa vizom

Sve ovo ide predaleko...

  • 50
Novak Đoković Foto: Nikola Tomić

Taman se činilo da je sve u redu i da će Novak Đoković učestvovati na Australijen openu, ali izgleda da to i nije baš tako. Naime, Vlada Australije je odlučila da ne izda vizu srpskom teniseru za boravak u zemlji.

Sve je počelo tako od toga što Novak ne želi da se izjasni da li je vakcinisan ili ne, dobio je posebno medicinsko izuzeće kako bi mogao da učestvuje na AO, međutim, ministarka iz Australije, Džala Pulford, kaže da se to njih ne tiče, te da isti zakoni važe za sve.

U proteklom periodu se već previše prašine podiglo oko mogućeg nastupa Novaka Đokovića na Australijen openu zbog njegove volje da se ne izjasni po pitanju vakcinacije, koja je obavezna.

Konačno je uspeo, dobio je medicinsko izuzeće i time se i pohvalio putem svog Instagram profila, rekavši da se zaputio na 'drugi kraj sveta' gde se održava prvi Grend slem u godini.

Naišao je na osude mnogih ljudi, iz sveta tenisa, onda politike, ali i navijača koji su jasno dali doznanja da će navijati protiv njega, jer kako kažu, ne sme biti povlašćenih u ovoj situaciji.

Tviter, kao i ostali brojni svetski mediji su se usijali o priči o Novaku, a od ranih časova, nekoliko puta su se izjašnjavale i vlasti Australije. Neki od njih su pretili da će Đokovića vratiti već sa aerodroma, australijski teniseri su se čak i podsmevali...

Ostavlja se pitanje, da li će Novak Đoković moći da izdrži pritisak koji se na njega stavlja čak i pre nego što je počeo turnir, pogotovo ukoliko se uzme u obzir i činjenica da on na ovom turniru juri svoju rekordnu, 21. Grend slem titulu u karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Super Brundo

    5. januar 2022 | 14:08

    "Sve ovo ide predaleko" tacno, jer nema veze sa zdravljem.

  • Ja

    5. januar 2022 | 14:10

    Vrati se kuci Nole oni tebe nisu dostojni

  • мики 011

    5. januar 2022 | 14:08

    Nole,okreći avion i nazad.Ako nisi pozeljan,neka gledaju drugu klasu igrača.!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA