≫ 

"Drago mi je što je Novak dobio spor na sudu, ali ima još pitanja na koja mora da odgovori"

Oglasio se Endi Mari

  • 33
Andy Murray, Endi Marej Foto: Profimedia/Noel CELIS/AFP

Britanski teniser Endi Mari kaže da mu je drago što je Novak Đoković dobio spor na sudu sa vlastima Australije, ali i da postoje pitanja na koje je najbolji teniser sveta dužan da pruži odgovore,

- Pozitivno je to što Novak više nije u pritvoru. On je, očigledno, pobedio na sudu što je dobro za njega jer će sada moći da se posveti tenisu - ocenio je Mari i dodao:

- Mislim da su ostala još neka pitanja na koja mora da odgovori, pre svega ona koja se tiču izolacije, ali sam uveren da ćemo dobiti sve odgovore u narednih par dana - zaključio je Mari.

Podsetimo, iako je Novaku Đokoviću odobrena viza i učešće na Australijan openu, to još uvek ne znači da neće biti deportovan iz zemlje jer ministar za imigracije Aleks Hok ima diskreciono pravo da mu ukine vizu mimo sudske odluke.

Video: Novi video sa treninga, Đoković ljut na sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    11. januar 2022 | 14:41

    A ko si ti da trazis odgovore?? A da zaboravio sam ti si jedan od onih sto su ispred ATP-a(Nadal, Federer, Anderson) koji rade sve da zagorcaju zivot svima sto su u PTPA Djokovica i Pospesila

  • Soko

    11. januar 2022 | 15:23

    Novak te drži za dobrog prijatelja a on gle..... licemerčina poput svih Saksonac a , podlaci.Novak sad bar zna ko je kakav.Ispade da mu je neprijatelj Kirjos veći prijatelj od onih koji mu se predstavljaju za prijatelje.

  • WILSON

    11. januar 2022 | 15:27

    Obuci suknjicu i ćuti,i gledaj kako se igra tenis....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA