≫ 

Ovo ceo svet čeka s nestrpljenjem: Novak ide turnir sa Federerom i Nadalom, i biće u istom timu?

Očekuje se potvrda posle Vimbldona

  • 1
Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer Foto: D Dipasupil / Getty images / Profimedia

Novak Đoković bi posle Vimbldona trebalo da saopšti odluku da li će igrati na ovogodišnjem izdanju Lejver Kupa, koji će ove godine biti očigledno nikad zanimljiviji, jer će biti prvi turnir na kojem će posle više od godinu dana igrati Rodžer Federer.

Učešće je potvrdio i Rafael Nadal, a takođe i nekadašnji član takozvane "velike četvorke" Endi Mari.

Jasno je da bi slagalica bila kompletna ukoliko učešće uzme i Novak Đoković.

Posle meča sa Kokinakisom, novinari su Novaka na konferenciji pitali i o Lejver kupu, a njegov odgovor nagovestio je da bi posle Vimbldona mogao da saopšti vesti koje s nestrpljenjem čekaju ljubitelji tenisa.

- Niste igrali na ovom takmičenju od kako je debitovalo 2018. godine, ove godine su učešće potvrdili Rafa, Rodžer, Endi, planirate li da im se pridružite? - glasilo je pitanje novinara.

- Postoji mogućnost, moj agent ima komunikaciju sa Lejver kup timom i imamo dogovor da će odluka biti doneta nakon što se završi Vimbldon. Lejver kup je jedino takmičenje gde možete da imate ta velika rivalstva, gde igrači iz velike trojke ili velike četvorke dolaze u isti tim, to je drugačiji osećaj i za nas i za navijače. O2 arena je poznata za nas igrače, igrali smo više od 10 godina ATP finale u toj areni, verujem da će biti pune tribine, tradicija u Britaniji za tenis je sjajna, bilo bi zadovoljstvo igrati tu ponovo - rekao je Đoković i tako donekle najavio da bi mogao da se nađe na turniru u istom timu sa Federerom i Nadalom.

Lejver Kup se ove godine održava od 23. do 25. septembra u O2 areni u Londonu.

Video: Đoković o zabrani ruskim teniserima i Nadalu: Ne vidim kako su time doprineli onome što se događa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA