Vreme čitanja: oko 1 min.

Jorovićeva došla do uspeha karijere na Vimbldonu: Govorila sam da je trava užas, sad je najbolja!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Našalila se Ivana posle prolaza

  • 2

Ivana Jorović pobedila je Lelsi Kerkove na startu Vimbldona sa 7:6, 6:4, što joj je najveći uspeh na Gren slemovima u karijeri!

- Zadovoljna sam, srećna sam, uspela sam da u padovima se podignem, borim se do kraja. Prvo je kolo, može svašta da se desi, ona je kvalifikant i to mi je dalo dodatni pritisak, da sam ja neki favorit tu. Opet, nikad nisam prošla u 2. kolo grend slema, pa mi je konfuzija, ali baš mi je drago što sam uspela, jer sam pričala sve najgore o travi, trava je užas... Sada je najbolja. Već se fokusiram za sledeći meč - kroz smeh će Ivana.

Ona je do sada igrala prvo kolo Australijan opena i Rolan Garosa, na US openu je bila samo učesnik kvalifikacija.

- Ovo daje dozu samopouzdanja, i za US Open što sledi. Drago mi je što sam sebi pokazala da u tim uslovima koji nisu idealni, mogu da pokažem i dobru igru, borbu, kada smatram da neku lopticu ne mogu da stignem, sada sam to ipak činila.  Neću da kažem da sam iznenađena, dajem sve od sebe uvek, ali ponosna sam što sam uspela da pobedim.

Sledeća rivalka biće joj bolja iz duela Dona Vekić (Hrvatska) - Alison Riske (SAD).

- Ne gledam više protivnice, kako sam prešla ovu barijeru, u glavi, sada ću se fokusirati na sebe, da napravim dobru taktiku, neću se fokusirati na rivalke - rekla je Ivana, uz poruku zahvalnosti Dušanu Kecmanu i njegovoj supruzi Andrei, koji su zajedno došli da navijaju za nju.

VIDEO - Novak o Stefanovom igranju tenisa: Ako bude uživao u tome, podržaću ga

(Od spec. izveštača, Vuka Brajovića)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA