Napao je "zvonom za šurenje svinja"! Mostruoznom silovatelju tašte iz Barajeva povećana kazna na šest i po godina zatvora

U odsustvu supruge svirepo je silovao taštu

  • 5

Vladan Pavlović (40) iz Barajeva pravosnažno je osuđen na šest i po godna zatvora jer je na Uskrs 2015. godine silovao taštu i naneo joj teške telesne povrede.

SILOVAO I SVOJU MAJKU: Jeziva ispovest supruge monstruma koji je napastvovao taštu na Uskrs!

Nakon ponovljenog suđenja, Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu preusudu Višeg suda u Beogradu kojom je silovatelj osuđen zbog krivičnih dela silovanje i teške telesne povrede.

Istom presudom mu je izrečena mera bezbednosti oduzimanje predmeta i to dva metalna zvona, za koje su mediji preneli da su "zvona za šurenje svinja" i da je njima napastvovao taštu dok mu je supruga bila odsustna.

Prvom prvostepenom presudom, Pavlović je bio osuđen na godinu dana i 11 meseci zatvora samo zbog nanošenja telesnih povreda tašti, ali je nakon ponovljenog suđenja osuđen i za silovanje, sada pravosnažno.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana

    25. maj 2018 | 18:19

    Nikad ga iz zatvora ne treba pustiti,ne samo njega nego sve silovatelje jer obicno ponove isto delo

  • Kale o

    25. maj 2018 | 20:04

    Pa ovaj psihopata silovao i majku, tastu i ko zna... ? Sest i po godina dobio! Dozivotna ludara, bez mogucnosti izlaska medju normalne ljude!

  • janko

    25. maj 2018 | 19:50

    Ma treba bolesnika osuriti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA