≫ 

Zverski je prebio Ivanu, a sad se "junak" plaši jer dobija pretnje od drugih zatvorenika

Pročulo se kako je mučio svoju devojku, a uznemiren je jer je svestan da u zatvoru ne vole napasnike koji udaraju na žene i decu

  • 42
ivana filipovic i djordje Foto: Facebook/ Ivana Filipović

Đorđe Lacković (24), koji je na zverski način prebio Ivanu Filipović (22). u  pritvorskoj jedinici u kojoj je smešten nakon saslušanja dobio je pretnje drugih zatvorenika, kod kojih se pročulo kako je mučio svoju devojku.

- S obzirom na to da se u pritvorskoj jedinici pročulo šta je sve radio, on je uznemiren jer je svestan da u zatvoru ne vole napasnike koji udaraju na žene i decu. Ukoliko ga se robijaši dočepaju, neće se lepo provesti, ali tu su čuvari da to spreče - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Koliki je bes navukao na sebe Lacković, vidi se i po brojnim komentarima ispod teksta o njegovim zverstvima. "Iskreno se nadam da će ti u zatvoru raditi 100 puta gore stvari, monstrume jedan maloumni", "Siso mala, bićes je*an i unutra, a i kad izađeš!", "Zaslužuje da crkne u najgorim mukama. Da se raspada polako, ali bolno", samo su neki od njih.

Monstrum je Ivanu udarao o radijator sve dok ga nije iščupao iz zida Foto: Facebook/Ivana Filipović

Podsetimo, Lacković je u iznajmljenom stanu u Novom Sadu Ivanu udarao pesnicama i šutirao. Njena majka je ispričala da ju je tukao odradijator sve dok radijator nije iščupao iz zida.

- Prst joj je polomio da se ne bi branila. Nema čime je nije tukao. Kad smo je videli, onda je bila sva u modricama, sa ogromnim hematomom na glavi, a po celom telu su opekotine od pegle i ubodi od noža. Sreća pa je ona nekako smogla snage i pozvala drugaricu koja ju je odvezla u Urgentni centar. Onda je i on došao, ali ga je tu policija uhapsila - rekla je majka Slađana.

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    16. mart 2019 | 09:41

    Muka mi je više od komentara za izgled ove devojke, niti je privokativna, niti izaziva samo je uredna i sređena, pa zar to treba da bude razlog da je neko maltretira? Ovaj mali idiot je očigledno psihopata čim može nekog tako maltretirati. Nek mu se vrati istom merom...

  • Sremac

    16. mart 2019 | 09:42

    Problem je sto ok vaj manijak nije glup iscenirace napad ba sebe pa ce ga cuvari cuvati kao oci u glavi Samo me interesuje kolko ce dobiti robije Da see kladimo 2-3 godine I 5 uslovno a jabimu odrezo dozivotnu bez prava pomilovanja

  • 💩💩💩

    16. mart 2019 | 09:45

    Ne znam zasto ovakve bolesne stvari uglavnom dolaze IZ novog sada ili vojvodine uopste ?! TAMO nesto ne stima ocigledno . Lale vaze za smirene, dobre....bar u vicevima , Ali ocigledno nije tako . Ovaj skot zasluzuje sve najgore, a ako je moguce I kastraciju, jer Hteo je I matericu da joj iscupa !!!! MALOUMNIK

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA