Đorđu Lackoviću, koji je krvnički pretukao svoju devojku Ivanu, produžen pritvor

Zbog teških telesnih povreda koje je naneo svojoj devojci zaprećena mu je zatvorska kaznu u trajanju od dve do deset godina

  • 4
ivana filipovic i djordje Foto: Facebook/ Ivana Filipović

Osnovni sud u Novom Sadu produžio je pritvor Đorđu Lackoviću (24) koji je brutalno prebio i mučio svoju devojku Ivanu Filipović (22) za još 30 dana.

Kako kažu iz suda odluku su doneli na osnovu predloga tužilaštva koje je zahtevalo produženje na još 30 dana. Lackoviću je sada produžen pritvor do 11. maja.

Ivana Filipović, pretučena devojka Foto: Facebook/ Ivana Filipović

Zbog teških telesnih povreda koje je naneo svojoj devojci zaprećena mu je zatvorska kaznu u trajanju od dve do 10 godina. Tužilaštvo je odmah posle saslušanja Lackovića protiv njega podnelo krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici.

Ovaj brutalan slučaj nasilja i iživaljavanja na nesrećnoj devojci šokirao je Srbiju prošlog meseca. Nesrećnu Ivanu, devojku sa kojom je bio u vezi godinu ipo dana i sa kojom je živeo, Lacković je 12. marta tukao motkom, bacao je na radijator, sekao je nožem i pekao peglom po rukama i telu.

Brutalno pretučena devojka je na butini imala ubode od noža, po vratu i rukama opekotine od pegle, a na glavi hematom. Lacković ju je tukao satima, a onda je prekinuo jer je morao da vrati službeni kombi na posao. Rekao joj je da će se vratiti da "nastavi gde je stao".

Ivana i Đorđe su živeli zajedno Foto: Facebook/ Ivana Filipović

Nesrećna devojka iskoristila je to vreme da pozove najbolju drugaricu u pomoć. Kada je devojka stigla u stan koji je mladi par iznajmljivao u Novom Sadu, Ivanu je zatekla na krevetu u jezivom stanju. Presvukla ju je i na rukama je iznela iz stana kako bi je sklonila od pomahnitalog dečka i odvela je u bolnicu.

Ivana je na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici u krevetu preležala osam dana. Nakon toga nije se vratila u svoje selo Banovo Polje kod Bogatića zbog obaveznih pregleda, nego je ostala u Novom Sadu u stanu kod najboljih drugarica.

Đorđe je iz sela Klenje i student na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje, a radio je i kao kurir. Ivana je iz sela Banovo Polje i oboje su u Bogatiću završili ekonomsku školu, a u Novi Sadu su došli pre četiri meseca. Njihovi poznanici kažu da je Ivana trpela nasilje, ali se bojala da prekine tu vezu, jer je Đorđe pretio da će je ubiti.

Lacković se pred tužiocem branio rečima da je "poludeo od ljubomore" i da "nije hteo da ode toliko daleko".

Protiv njihove veze bila je i Ivanina porodica.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čuvajte se

    12. april 2019 | 23:20

    Znači da nije morao da vrati službeno vozilo, on bi je tukao do smrti. Nije to bio običan napad besa kad neko izudara nekoga, nego je on nju mučio, pekao peglom, sadistički se iživljavao, i to je sve trajalo duže vremena. Njega lepo iz pritvora pravo u zatvor, a potrebno mu je i lečenje iako ne znam bi li to pomoglo. Devojke, dobro zapamtite njegovu sliku, ime i prezime, odakle je, veća je verovatnoća da se on neće promeniti nego da hoće, a izaći će za neku godinu iz zatvora. Bojim se da će opet moći da prevari neku devojku, lepo izgleda dečko. Šteta!

  • Rema

    12. april 2019 | 23:31

    Ma kojih bre od 2 do 10 godina zatvora,dobice max nanogicu godinu dana,jer kakva nam je drzava takvo i pravosudje,pa opet moze da ponovi isto,s obzirom da je decko tezak slucaj.Njemu ne gine kazna od 20 god robije.

  • Dejan

    12. april 2019 | 23:20

    10 godina samice....Da ne vidi beli dan....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA