Migrantu osumnjičenom za ubadanje mladića u Beogradu određen pritvor

Migrant je uhapšen ubrzo nakon napada koji se desio noćas, oko pola sata posle ponoći

  • 7
Napad nožem Foto: Shutterstock

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana migrantu N. W. koji se sumnjiči da je noćas pola sata posle ponoći u Sremskoj ulici u centru Beograda napao nožem S. V. i naneo mu teške povrede u predelu stomaka.

Pritvor mu je odredio sudija za prethodni postupak zbog opasnosti od bekstva, precizirala je za Tanjug portparolka suda Bojana Stanković.

Migrant je uhapšen ubrzo nakon ovog događaja, kada je uočen u blizini autobuske stanice, gde su ga uhapsili policijski službenici iz opštine Savski venac.

On je u toku dana saslušan pred tužiocem, gde se branio da ga je oštećeni isprovocirao i napao.

Tereti se za krivično delo teška telesna povreda.

Tužilaštvo je najavilo da će u daljem toku postupka ispitati oštećenog i svedoke, kao i da će narediti veštačenje telesnih povreda oštećenog i pribaviti druge dokaze, nakon čega će doneti odluku o daljem postupanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • voja

    16. oktobar 2020 | 21:24

    posali ste se na srbiju da ja u svojoj drżavi treba da strahuje za svoje dete šta će mu uraditi neki izbeglica a znamo odakle dolaze a ne znamo ko su oni, sram vas bilo što ih pustate

  • Cezar

    16. oktobar 2020 | 21:21

    Dođe ti nezvan u kuću i ubada te nožem?! Ne bi on meni dočekao suđenje pojeo bi ga mrak.

  • Salko

    16. oktobar 2020 | 20:56

    More na avion I odakle je dosao sta ih cuvamo tako I u evropi rade nemacka ih je dosta nazad ispratila u tri cetiri sata ih bude pokupe ih onda u neki sabirni centar onda sa par autobusa I kuci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA