≫ 

Godišnjica pogibije malog Despota na stanici u Zemunu: Porodica se okupila u znak protesta

Dečak je pokušao da izađe iz autobusa na liniji broj 18, kada mu je noga ostala zaglavljena u vratima, a vozač ga nije video

  • 3
Protest roditelja i prijatelja Despota Mrđice Foto: ATA Images

Navršila se godina prepuna tuge, bola i besa za roditelje i članove porodice četvorogodišnjeg dečaka Despota Mrđića, koji je poginuo na današnji dan u Zemunu, kada je pokušao da izađe iz autobusa u Prvomajskoj ulici.

Mališanovi roditelji, porodica i prijatelji okupili su se večeras, na godišnjicu pogibije i blokirali saobraćaj kod autobuskog stajalista Bosanska u Zemunu u znak protesta što vozač GSP-a nije osuđen.

Podsetimo, pre godinu dana dogodila se ta stravična tragedija, kada je mališanu na izlasku iz autobusa 18 noga ostala zaglavljena u vratima.

Vozač GSP-a je zatvorio vrata na stanici u Prvomajskoj ulici, jer nije video Desopta na stepenicama kako ulazi i prešao preko njega, preneli su mediji ranije. Pre 4 meseca, protiv vozača je podignuta optužnica.

Optužnim predlogom vozač R. D. tereti se za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Dečak je od zadobijenih povreda preminuo u Univerzitetskoj klinici u Tiršovoj.

Video: Mesto nesreće: Brat i sestra od tetke poginuli rano jutros u nesreći u Vrbovskom kod Besnog Foka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    24. novembar 2021 | 23:12

    Počela sam da radim pre 2 meseca. Idem prevozom na posao I svedok sam da vozači autobusa stvarno su bahati. Više puta se desio problem, baki prikljesti ruke, nestaju na stanicama, voze jako brzo i otvaraju vrata jos dok je autobus u pokretu..... ponekad sam srećna što ulazim na početnoj i na završnoj silazim jer su katastrofa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA