≫ 

Saznajemo: Ovo je prava stravična istina o samoubistvu Kristine Đukić Kike

Kako smo nezvanično saznali, pokušala je samoubistvo skokom sa Brankovog mosta, lečena je u klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" u godini kritičnog događaja, na kompjuteru u sobi gde je nađeno telo ostavljene su oproštajne poruke adresirane na više lica

  • 14
Nataša Đukić majka Kristina Đukić Kika Foto: Instagram/kikamonxx3, Instagram/natadjukic_

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kristine Đukić 8. decembra 2021. godine.

Javnotužilačka odluka je doneta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provere.

Kako smo nezvanično saznali, pokušala je samoubistvo skokom sa Brankovog mosta, lečena je u klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" u godini kritičnog događaja, na kompjuteru u sobi gde je nađeno telo ostavljene su oproštajne poruke adresirane na više lica. Nije utvrđeno da je bilo koje drugo lice bilo sa njom u stanu za vreme samoubistva.

BONUS VIDEO:

Video: Poslednji snimci sa Instagrama: Ovo je Jutjuberka Kristina koja je oduzela sebi život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA