≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznat datum sahrane Martine i njena dva sina iz Bačkog Petrovca: Skočila sa solitera sa suprugom Lavom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tela mališana zatečena su u dnevnom boravku prekrivena čaršafom

  • 3
Umrlica Martine iz Bačkog Petrovca Foto: Sztr Requiem, Priva6tna arhiva

Ispred kuće porodice Kukučka u Bačkom Petrovcu u Ulici Oktobarske Revolucije gde žive roditelji Martine Petrović Suvajdžić, sve je mirno, ali se ispred kuće nalaze tri automobila, pa se pretpostavlja da je rodbina došla da izjavi saučešće porodici.

Martina i dvoje dece za koje se sumnja da su ubijeni od strane Lava i Martine, biće sahranjeni sutra.

U međuvremenu, popričali smo sa kolegama iz tepih servisa u Novom Sadu u kojem je radio Lav preko 2 godine. Kolege ga pamte kao povučeno momka, koji se nije previše nametao, ali kažu da nisu primetili ništa sumnjivo kod njega što bi ukazalo da je u nekoj sekti. Međutim niko se od njih nije sa njim družio.

- Bio je vredan i radan, radio je oko 2 godine ovde, baš sam se potresao kada sam čuo- kaže naš sagovornik.

Umrlica Martine iz Bačkog Petrovca Foto: Sztr Requiem

Na fejsbuk profilu Martinine majke osvanule su crne fotgrafije koje impliciraju da je nesrećna žena u žalosti zbog smrti svoje ćerke i unuka.

Sekta

Podsećamo, Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) izvršili su, u petak, samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu. Dan kasnije policija je u njihovoj kući našla mrtve sinove od godinu i tri. Sumnja se da su oni ubijeni.

U kući strave u Novom Sadu u kojem su nađena mrtva deca, odnosno, dečaci stari 1 i 3 godine, nađeni su egipatski, satanistički i simboli koji predstavljaju odvajanje od kolektiva. Jedan od znakova koji je nađen na zidu je Ankh, egipatski hijeroglif koji predstavlja večni život.

Kako je "Telegraf.rs" prvi objavio, policija je u kući na zidovima gde su Martina i Lav živeli sa decom našla crteže koji simbolizuju zagrobni život iz egipatske mitologije.

Sumnja se da su spružnici bili pripadnici sekte.

Tela mališana zatečena su u dnevnom boravku prekrivena čaršafom.

Zaplenjena je i računarska oprema, koja se trenutno veštači, saznajemo iz dobro obaveštenog izvora dobro upoznatog sa istragom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    5. mart 2024 | 18:19

    Neverovatno je da nigde nema slike od muža,kao da se u životu nije slikao. A i porodica se sahranjuje odvojeno. Isplivaće tu nešto,možda je on i krivac za ovu tragediju

  • PN

    5. mart 2024 | 16:48

    Hoće li tašta da sahrani i zeta,oca svojih unuka jer je valjda zaslužio.

  • Vesna

    5. mart 2024 | 23:40

    Horor! Strahota! Ni na filmu se ovo ne moze videti! Dusa me boli za tom neduznom decom !!! Neka decica pocivaju u miru ....uhhhhhhh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA