SUZANA MANČIĆ: Nemam treći kuk, s operacijama je gotovo! (FOTO)

- Nisam htela da idem na operaciju ni u Ameriku, ni u Grac, ni u Atinu. Znala sam da imamo dovoljno dobre doktore u Srbiji. Jedino oni mogu da shvate kako je meni - izjavila je voditeljka

  • 2

Suzana Mančić, kojoj je prošlog petka ugrađen i drugi veštački kuk, u intervjuu za portal "Dobar život" kaže da se oseća dobro, iako je prilično iscrpljena nakon operacije. Poznata voditeljka priča da joj je soba stalno puna posetilaca i da vreme u bolničkoj postelji koristi da bi završila svoju drugu knjigu koja će biti objavljena narednog meseca.  

- Treći kuk nemam! Šta sam operisala, operisala sam. Više tih iznenađenja neće biti! Meni su zglobovi bili loši i to smo završili. Nisam htela da idem na operaciju ni u Ameriku, ni u Grac, ni u Atinu. Znala sam da imamo dovoljno dobre doktore u Srbiji. Jedino oni mogu da shvate kako je meni. Doktor Blagojević je najbolji doktor na svetu. Prvom operacijom on je pokazao da je veliki stručnjak. Nisam žurila, rekao mi je da moj drugi kuk može da izdrži do sledeće godine. Planirala sam zato operaciju u martu-aprilu. Ali pala sam u stanu pre mesec dana i to je jako iziritirao kuk. Došlo je do velikog nagnječenja, a doktor je bio na odmoru baš u tom trenutku. Tako se meni hoće! Ležala sam kod kuće, dolazila je Hitna pomoć... Kad se vratio, rekao mi je: "Vama će iz dana u dan biti gore. Sad je trenutak da se operišete". I tako smo i uradili - objašnjava Mančićeva, i dodaje da se trudi da bude dobro, ali da se još nije oporavila, kao i da ju je iscrpilo to što je prethodnih dana imala postoperativnu temperaturu.

 

Suzana kaže da joj je prvi posetilac bio njen verenik Simeon Ocomokis, koji je zove nekoliko puta dnevno, kao i da njene ćerke Teodora i Natalija dolaze svakog dana.

Takođe, voditeljka je otkrila o čemu se radi u njenom drugom romanu koji će biti predstavljen na Sajmu knjiga u Beogradu.

- To je moj život van svetala pozornice i reflektora, život kakav sam živela nekoliko godina svog života. U njoj sam opisala godine pored bivšeg muža, dane u kojima sam živela kao supruga i majka, daleko od scene, daleko od Beograda, ali sam ispričala i jednu vrelu ljubavnu priču koja se događala paralelno - zaključila je Suzana Mančić.

(Telegraf.rs/Dobarzivot.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivkarik

    20. septembar 2013 | 14:46

    Zelim vam brz oporavak. Muci me sto znam da ima 6000 "obicnih smrtnika"koji u bolovima cekaju na operaciju kuka ili kolena. Nista licno, vama sve najbolje, ali mi je zao sto nase zdravlje zavisi od veza,novca,uzajamnoj koristi i td.

  • GoranM

    20. septembar 2013 | 17:19

    Nema. Ni treći kuk, ni treći video uradak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA