LJUBOMORA, PRELJUBA, DRUGA ŽENA? Zašto je Adil pretukao Džejovu ćerku?!

Da li je povod žustre svađe koja je prethodila nasilnoj tuči to što Adil sve češće dolazi kasno ujutru kući, čak i kad ne radi, i što previše vremena provodi s izvesnom Adrijanom

  • 19

Pevač Adil Maksutović u petak uveče je pretukao Džejovu ćerku, suprugu Anu Ramadanovski, i to, navodno, zbog njene preterane ljubomore. Kako saznaju "Naše novine", povod žustre svađe koja je prethodila nasilnoj tuči jeste to što Adil dolazi kasno ujutru kući, čak i kad ne radi, te previše vremena provodi s izvesnom Adrijanom.

- Ana zamera suprugu što sama brine o njihovom dvomesečnom sinu Adrijanu, dok se on navodno provodi s Adrijanom - navodi izvor koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje: - Ana više nije mogla da trpi to što njen suprug vreme provodi sa drugom ženom i što se kući vraća u ranim jutarnjim časovima, čak i kad ne radi. Zbog toga se svađaju poslednjih meseci, a sad je kulminiralo jer joj je teško što se sama brine o tek rođenom sinu.

Kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih popularnom paru, ovo nije prvi put da je došlo do fizičkog obračuna. Incidenti ove vrste su se i ranije dešavali, ali je par sve uspevao da sakrije od očiju javnosti. Podsetimo, Adil je pretukao Anu u petak uveče, a za Telegraf je sve demantovao, tvrdeći da je šokiran lažima koje mediji plasiraju i najavio tužbu.

Ipak, kako smo nezvanično saznali, MUP Srbije je podneo krivičnu prijavu protiv pevača zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon toga, Ana je izjavila da ju je pevač pretukao, šutirao u stomak i vukao za kosu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adam

    10. decembar 2013 | 14:06

    Hm...Adrijana? A sinu je dao ime Adrijan, ima tu nesto. Sram ga bilo.

  • Miki

    10. decembar 2013 | 15:29

    Бoг је ствoриo мушкарца јачег oд жене, да би је бранио а не ударао.

  • Milos

    10. decembar 2013 | 14:41

    Brak iz interesa,ona je u njemu videla uspesnog pevaca a on u njoj Dzeja tj. Dzejovu cerku.I eto problema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA