LEPA BRENA: Anđelini Džoli bih polomila noge! (AUDIO)

"Bred Pitu bih objasnila nekako moje potencijale. Ne bih bila napadna zato što mi on deluje kao čovek koji ima mozga, a Anđelini bih polomila noge negde, pošto ima štrkljave nogice", ispričala je pevačica

  • 9

Osim što je Ceca nedavno priznala da joj se dopada Bred Pit, sa njom izgleda mišljenje deli i starija koleginica Lepa Brena, koja je otvoreno rekla da bi glumčevoj lepšoj polovini Anđelini Džoli polomila noge, ne bi li ga osvojila!

Ona je pri gostovanju na radiju "Pingvin", u emisiji "Vikend sa Zeletom", ispričala kako bi se snašla na u ljubavnoj sceni sa Bredom Pitom.

Naime, kada bi šarmantni glumac odbio da glumi sa pevačicom zbog toga što je Anđelina ljubomorna, Brena ističe da bi se poslužila dobro znanim ženskim trikovima da ga privoli.

- Ja bih njemu objasnila nekako moje potencijale. Probala bih da budem veoma autoritativna i veoma sugestivna, ali ne napadna zato što mi on deluje kao čovek koji ima mozga i sa kojim možeš da porazgovaraš. Onda bih Anđelini polomila noge negde, pošto ima male štrkljave nogice. Njoj bih, kad bih je srela, podmetnula nogu da padne, ali ne da se polomi jer ima puno dece, ali čisto da padne da joj se osvetim - rekla je ona kroz smeh.

Šta je Brena rekla o Antoniju Banderasu i Nikolasu Kejdžu, poslušajte u nastavku intervjua:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cobi

    24. januar 2014 | 17:29

    Bolest.

  • К.М.

    24. januar 2014 | 18:29

    Није ми јасно шта жене виде на овом човеку. Од како сам чула да се не купа постао ми је још одвратнији.

  • Jester

    24. januar 2014 | 18:08

    Čime se ljudi sve bave..... ccccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA