≫ 

Užas ispred diskoteke u Sarajevu: Nasilnik devojku vukao za kosu i udarao pesnicom u glavu, a onda je iz kluba izašao MMA borac (VIDEO)

Šef kluba je ujedno i poznati MMA borac, koji je rekao kako želi da se svim u njegovim objektima osećaju sigurno

  • 12

Ispred poznatog sarajevskog kluba "Dorijan Grej" pre nekoliko dana nadzorne kamere zabeležile su incident gde muškarac zlostavlja devojku nanoseći joj udarce. Ipak, ekspresno je reagovao vlasnik kluba i poznati MMA borac Denis Stojnić.

Naime u nedelju, u ranim jutarnjim satima vidi se kako spomenuti klub napušta devojka i užurbano se kreće prema glavnoj ulici. Za njom je istrčao muškarac koji ju je odmah povukao za kosu i počeo da je udara iza parkiranog automobila.

Da bi sprečio evidentno nasilje nad devojkom iz kluba je brzo izašao i vlasnik objekta Denis Stojnić, koji je i najpoznatiji bosanski MMA borac. Brzom reakcijom je odvojio muškarca od devojke i sa nekoliko udaraca ga savladao.

Nedugo nakon toga iz objekta je izašlo i drugo osoblje te su razdvojili Stojnića i spomenutog muškarca.

Stojnić je poručio kako je reagovao jer nije mogao nemo da posmatra nasilje nad devojkom, a naročito ne u svom objektu, poručivši da želi da se svi sigurno osećaju.

- Kada sam video na svome video nadzoru da ogromni muškarac čak i proporcijama fizički veći od mene, udara žensku osobu zatvorenom pesnicom u glavu, ja sam odmah istrčao i tako reagovao da curu zaštitim od nasilnika. Savladao sam ga i na kraju smo devojku zajedno sa svojim obezbeđenjem ispratili do taksija, a ona nije htela da ovaj slučaj prijavi policiji. Nažalost u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čoveka, građanina, pa tek onda vlasnika objekata je da se svi u mojim objektima osećaju sigurno, a posebno žene jer su to nečija deca, sestre, majke i slabiji i nežniji su pol - rekao je Stojnić.

VIDEO: Kako da se odbranite od nasilnika

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    3. januar 2019 | 13:25

    Ko postavi onaj stub tamo joooj

  • 1-1

    3. januar 2019 | 12:50

    Svaka cast ziv bio Beogradjani da se ugledaju a ne u gradskom prevozu niko nereaguje kad nasilnici zlostavljaju zene

  • Jeca

    3. januar 2019 | 12:13

    Svaka čast gospodinu Stojniću,samo mi je žao što se na snimku ne vidi kako ga je rešio!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA