DŽAJIĆ BESAN: Kunu se u Zvezdu i Delije, a traže raskid ugovora!

Legenda i predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić sa nevericom se oglasio po pitanju igrača "crveno-belih" koji su podneli zahtev za raskid ugovora

  • 12

Crvenu zvezdu opet potresaju nemiri. U taboru "crveno-belih" već duže vreme je turbulentno zbog brojnih zahteva za raskid ugovora, a posle poraza od Vojvodine u četvrtfinalu Kupa Srbije oglasio se i predsednik kluba Dragan Džajić.

Džajić je istakao da se pojedini igrači kunu u Zvezdu, a onda hoće da odu iz kluba.

- Svaka čast Vojvodini, nemam primedbu na njihov trijumf, već na neshvatljiv način na koji smo izgubili, kao i na stvari koje su se desile ove sedmice i koje su, imale uticaj na rezultat. Na bavljenje raskidima ugovora pred važne mečeve. Rekao sam im i sad dole da smo ih više puta molili da završimo polusezonu i onda na kraju da se dogovorimo o svim stvarima.

- I onda rezervni golman koji je branio u Zemunu podnosi zahtev za raskid ugovora  ili Marko Mirić. To bre ne pije vodu! Oni mogu da odu i da se rastanemo na najlepši mogući način. Pa nećemo mi nigde da pobegnemo. Čekaj bre, nemoj samo da mi se kuneš u Zvezdu, kako srce ostavljaš ovde, da pominješ Delije - rekao je Džajić.

Legenda Crvene zvezde dotakla se i nekih igrača koji su u prošlosti dobili raskid ugovora od strane kluba:

- Uvek smo govorili u kakvoj smo situaciji, ništa nismo krili. Oni su bili uvek na prvom mestu, a posle njih Radna zajednica. Ljudi, nije ovo Nemačka, pa ko bi od nas imao nešto protiv da im redovno dajemo plate?! Oni treba samo da rasčiste da li hoće ili neće da tuže Zvezdu. Nešto ne vidim da Filip Janković ili Miloš Dimitrijević igraju u Evropi i da negde zarađuju. Nisam sujetan, rekao bih da sam pogrešio ako im je u novom klubu bolje - izjavila je treća "Zvezdina zvezda"

Posle poraza od Vojvodine opet je na meti kritika i trener "crveno-belih", Džajić kaže da trenutno nije pravi trenutak za diskusiju o treneru:

- Razgovaraćemo o Slaviši i nećemo da bežimo od te teme. Ja znam šta ću mu reći, ali meni je sad najvažnije da izvučem makismum iz ekipe. Ne ja, nego svi mi, jer nije svejedno ako imamo bod manje ili dva boda više od Partizana. Imamo naše klupske organe i svi će dobiti priliku da kažu šta imaju - rekao je Džajić.

Predsednik je pomenuo i naredni prelazni rok koji očekuje klub iz Ljutice Bogdana.

- Ima u Srbiji momaka koji glat mogu da igraju u Zvezdi. Tu nema dileme. Sad kad sam gledao Planića (štopera OFK Beograda Bogdana) protiv nas, odmah bih ga uzeo. Bio je ovde i letos, pa se pričalo da je spor, a on brži od Mrđe - zaključio je Džajić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Izvor: Mocartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka

    5. decembar 2013 | 20:40

    Pa i vi kad potpisujete ugovore sa njima obećavate im po 100-200 hiljada godišnje pa ništa. Lažete vi njih lažu oni vas i tako u krug.

  • Boogy

    5. decembar 2013 | 20:42

    Nemoj Dzajo da pricas da treba ljudi da igraju za zvezdu iz ljubavi. Onda nemojte da potpisujete ugovore, nego trazite zaljubljenike u zvezdu a ne profesionalce. Iz dana u dan me sve vise razocaravas nekada veliki Dragan Dzajic.

  • pedja

    5. decembar 2013 | 20:36

    Bravo dzajo.sve ih oteraj,svi su oni kao delije.jedini pravi ciganin je luka milunovic,ali nazalost nema igracki kvalitet za zvezdu!oteraj ih svi molimo te.neka igraju nasi klinci!ako ne skupicemo ekipu na severu sto ce da gine i krvari na terenu!jer gore od ovih nemoze niko da igra!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA