≫ 

Istekao kritični rok od 72 sata nakon Deine nesreće: Voditeljka je toliko jaka da nije ni zaplakala, evo u kakvom je stanju

Ona je i dalje u šok sobi i ima isti tretman kao drugi pacijenti

  • 14

Prošlo je prvih 72 sata od kako je operisana voditeljka Dea Đurđević koja je u četvrtak rano ujutru imala saobraćajnu nezgodu kada joj je autobus otkinuo ruku. Ona se sada oseća veoma dobro i svi su prezadovoljni kako teče postoperativni tok.

- I dalje je u šok sobi, lekari su zadovoljni kako je prošlo prvih kritičnih 72 sata, taj postopretativni period. Ruka je stabilna i vitalna i to je najvažnije. S obzirom na težinu povrede postoji mogućnost za komplikacije na razne načine. Ostaje na intenzivnoj nezi, ima tremtan kao svi drugi pacijetni, bez telefona, štampe i televizora. Lekari su izuzetno zadovoljni, kako sve psihički podnosi s obzirom na težinu povrede. Dea je zahvalna Marku Bumbašireviću i celom timu - otkriva izvor sa VMA.

Mladen Mijatović, Dein partner, otkrio je kako se voditeljka drži.

- Lekari su mi rekli da je odlično psihički odreagovala nakon ovih prognoza. Nasmejana je, raspoložena i dobro se drži. Toliko je jaka da nije ni zaplakala, sve sada protiče dobro, što sve nas raduje - rekao je Mladen Mijatović.

VIDEO: Potresna ispovest Predraga Sarape

VIDEO: Mladen Mijatović izveštava o nesreći svoje verenice Dee Đurđević

(Telegraf.rs/Informer.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fakir

    10. februar 2019 | 16:42

    bravo za lekare, ceo tim, podizu nam ugled u nauci, doduše, kad to urade na anonimusu to ostaje neprimećeno, ipak neke koristi i od partije i pinka, vratili su istrgnut ud, ne odsečen, čoveku!

  • slađa

    10. februar 2019 | 16:38

    Dea je borac. Sve najbolje.

  • Recite DEI

    10. februar 2019 | 16:58

    Da joj želimo brz oporavak i da je puno volimo, jer je super lik!!!! 💞💞💞

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA