≫ 

Vremenska prognoza za 5 dana: Uskoro čak 24 stepena, a onda ponovo naoblačenje

U četvrtak temperatura prolećna

  • 0
kafići, BEOGRAD JESEN SUNCE, vremenska prognoza, lepo vreme,

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Lepo vreme u Srbiji nastaviće se i sutra iako će u sredu jutro biti hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem. Po kotlinama zapadne i južne Srbije, kao i u Timočkoj Krajini mestimično sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano i toplije.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 8, a najviša od 17 do 23 stepena. Zbog magle vidljivost će biti manja od 200 metara.

I u četvrtak identična prognoza, ujutru hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, po kotlinama zapadne i južne Srbije, kao i u Timočkoj Krajini mestimično sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, na planinama povremeno jak, južni i jugozapadni.

Najniža temperatura od 3 do 11, a najviša do 18 do 24 stepena. Magla će smanjivati vidljivost na manje od 200 metara.

U petak nas očekuje prolazno naoblačenje s kišom, ujutro i pre podne na severu i zapadu Srbije, a do kraja dana i u ostalim krajevima.

Vremenska prognoza narednih 5 dana

Printskrin: hidmet.gov.rs

Vetar slab i umeren, u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 13, a najviša od 17 na severozapadu do 23 stepena na jugoistoku Srbije, krajem dana u osetnom padu.

U subotu hladnije, na severu suvo, a u južnim i centralnim krajevima Srbije još ujutro i pre podne kiša, a zatim prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.

U nedelju i početkom naredne sedmice stabilno i suvo uz postepen porast temperature.

Video: U Grčkoj trenutno sija sunce i ljudi idu na plažu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA