HOROR U SARAJEVU: Roditelji ubili četvoromesečnu bebu!

U službene prostorije MUP-a privedeni su roditelji L. E., rođen 1993.godine i P. I., rođena 1994.godine, koji žive u Sarajevu i za koje se sumnja da su počinioci ovog strašnog krivičnog dela

  • 3

Četvoromesečna beba ubijena je u Sarajevu, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo priveli su roditelje. Kako je saopšteno iz MUP-a, 29. novembra ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, intervenisala je u ulici Avde Hodžića, opština Novi Grad Sarajevo. Tom prilikom lekar je konstatovao smrt četveromesečnog deteta.

Uviđaj su obavili i policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo te je naređena obdukcija. Sudski veštak medicinske struke utvrdio je da je smrt bebe nastupila nasilnim putem i to usled težih povreda glave.

Danas su u službene prostorije MUP-a privedeni roditelji L. E., rođen 1993.godine i P. I., rođena 1994.godine, nastanjeni u Sarajevu. Nad njima se vrši kriminalistička obrada nakon čega će uz konsultaciju sa tužiocem Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu prema njima biti preduzete zakonom predviđene mere.

(Telegraf.rs/ Izvor: ba.n1info.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nja

    1. decembar 2014 | 16:54

    Sterilizacija za oboje i ako ne moze dozivotna, minimum 40godina!!

  • Andrea

    1. decembar 2014 | 17:41

    Jadno dete sta vam je zgresilo...da vam nije plakalo mnogo pa niste mogli podneti ccc bruke... Pa i vi ste nekome plakali,pisali,srali u gace,pa vidite niste zavrsili kao ovo jadno detence,koje nije dozivelo ni da se nasmeje. Treba vas zatvoriti i najstroznije kazniti gresnici!

  • Lana

    1. decembar 2014 | 20:26

    Bolesnici...treba im dozivotna kazna.i to je malo za takav bolestan zlocin ..jadno djete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA