Valjevska GRAČANICA potpuno pod VODOM (VIDEO)

- Šta reći, a ne zaplakati? Podelite sliku da svet vidi kako uništavamo sami sebe - stoji ispod fotografije

  • 21

Fejsbukom se širi fotografija na kojoj se vidi manastir Svetog Arhangela Mihaila, valjevska Gračanica, potpuno pod vodom.

VODA SKORO POTOPILA GRAČANICU: Uskoro će nestati cela crkva (FOTO) (VIDEO)

Tužna slika potpoljene svetinje ostavila je vernike bez reči, a njihova poruka kratko je preneta na društvenim mrežama:

DRAMA U MANASTIRU GRAČANICA: Policija upala džipovima i odvela žene i decu! (FOTO)

- Šta reći, a ne zaplakati? Podelite sliku da svet vidi kako uništavamo sami sebe - stoji ispod fotografije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čeda Četnik

    16. mart 2016 | 12:44

    Procitao sam negde da je jos pre vise od 5-6 godina u planu izmestanje ovog manastira ali SPC-a je kocila radove?!!Pa hocu da pitam ovaj jadni Srpski narod dali se ikada zapita odakle luksuzni dzipovi i limuzine ispred patrijarsije u Bg u kojima se vozikaju popovi,mitropoliti,vladike...?Dali se onda zapitate gde su pare za zastitu verskih objekata a svi znamo da crkva ni poreze ne placa a isto tako samo oni sami imaju raspolaganje nad novcem koji mi "bednici" dajemo crkvama?Zasto se ti dzipovi i limuzine sada ne pretope u novac za pomoc ovakvim objektima?Gde su sada oni sto se njima voze,nigde ih nema,ne javljaju se!!!!!!Narode otvorite oci,ne krivite Vucice,Nikolice,Tadice,Djindjice,Milosevice ....Nisu za sve samo oni krivi!!!!

  • BOR

    16. mart 2016 | 16:05

    Nije BOG reko da se potopi Gracanica, ali on sedi na nebu i sve gleda sta ko radi. Proklece one ljude koji je potopise, nece imati mirnog sna, ti ljudida kazem da su ljudi a ko zna mozda suruju sa djavolim, pametan ovo ne bi uradio. Gde bas sa je potopise kada imamo carobnog premijera Vucica i za njegove vladavine, Gracanica nesta. Kako je on na vlasti cudno se nesto desava Srbijom. Poplave, potapanje svetinje, kresanje plata, ponovo ,,rts,, preplata, akciza za struju 7,5 %, zemlja nam se sa fabrikama prodade, pitam se dokle vise, samo su nam ostavili ovo malo duse e, to im necu dati. Nek je svaki proklet ko nam potopi GrCnicu i prodaje Srbiju.

  • sramota. da. naše srpske svetinje se ne čuvaju .da su pod vodom.kakvi smo mi to Srbi i posle ovog

    16. mart 2016 | 13:00

    Sta čekamo da nam bude uspjeh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA