Srbija traži izručenje ubice Nikole Bojovića

Ministarstvo pravde Srbije uskoro će dostaviti Crnoj Gori molbu za izručenje Saše Cvetanovića, osumnjičenog za ubistvo koje se dogodilo 29. aprila u Beogradu

  • 1

Srpsko Ministarstvo pravde i državne uprave će u najskorijem roku dostaviti Crnoj Gori molbu za izručenje osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića 29. aprila u Beogradu

U toku je izrada molbe za izručenje Saše Cvetanovića koja će zajedno sa odgovarajućom sudskom dokumentacijom biti u najskorije vreme dostavljena Ministartvu pravde Crne Gore, preciziraju u Ministarstvu. Prema podacima srpskog ministarstva, Cvetanović je uhapšen po srpskoj poternici i ima srpsko državljanstvo.

Da li poseduje i crnogorsko državljanstvo, Ministartvo pravde i državne uprave navodi da u ovom trenutku nema ta saznanja.

Cvetanović je uhapšen 29. avgusta u naselju Tološi u Podgorici i sumnjiči se da je direktni izvršilac ubistva Nikole Bojovića, rođenog brata vođe zemunskog klana Luke Bojovića.

Luka Bojović se označava kao novi vođa zemunskog klana koji se nalazi u ekstradicionom pritvoru u Španiji, gde čeka izručenje Srbiji gde je tražen zbog više ubistava i pokušaja ubistava.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saki

    3. septembar 2013 | 09:35

    Nema veze ko je ubica u zemlji u kojoj svako poseduje dozvolu za nosenje oruzja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA