Ono što radi ovaj čovek oboleo od Alchajmera će vas rasplakati (VIDEO)

Prisećanje šta se događalo prethodnih godina je teško za svakog, ali za Melvina Emrajna iz Arkazasa to predstavlja poseban izazov. Pogledajte kako je čovek sa Alchajmerovom bolešću iznenadio svoju ženu i pokazao joj da je uprkos teškoćama i dalje voli i poštuje

  • 3

Amerikancu Melvinu Emrajnu je dijagnostikovana Alchajmerova bolest pre tri godine. Njegovoj ženi, Doris, teško pada da gleda kroz šta sve prolazi. Ali, ispričala je da se nešto dogodilo u skorije vreme što ju je obradovalo. Saznala je da je čovek u koga se zaljubila još uvek tu.

Taj događaj se dogodio dan pre Dana majki, kada je Melvin, kome je inače potrebna konstantna pomoć, nestao. Policiji je prijavljen nestanak i on je ubrzo pronađen na 3 kilometara daleko od kuće. Kada su policajci prišli Melvinu, videli su da je zdravog razuma. Kažu da je bio čovek sa misijom.

Iako nije znao adresu, a ni odakle dolazi, znao je gde se uputio. Naime, Melvin nije želeo da ide kući dok ne kupi cveće koje je planirao da pokloni ženi za sutrašnji Dan majki. On je kupovao svojoj supruzi svake godine cveće za ovaj praznik, od dana kada su dobili prvo dete.

Očigledno, nije hteo da je ove godine razočara. Policajci su odlučili da mu izađu u susret i odveli su ga u prodavnicu da kupi poklon, a čak su mu i dodali pare jer nije imao dovoljno.

- Peo se uz stepenice, a kada sam videla ruže i njegov osmeh, slomila sam se. Videla sam njegovo srce - rekla je Melvinova supruga Doris.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA