Rođeno prase s jednim okom i penisom na glavi, i to nije prvi put: Niko ne zna zašto dolazi do ove jezive bizarne mutacije (VIDEO)

Da stvar bude bizarnija, prase je imalo ljudsku facu

  • 10

Na društvenim mrežama pojavio se bizaran video-snimak, u kom se vidi prase sa ljudskim licem, jednim okom i penisom na glavi. Mutant je rođen u Kini, i iako zvuči neverovatno - to nije prvi put. Naime, 2015. godine, u razmaku od samo nekoliko dana, u Kini i Škotskoj rođena su dva praseta s penisom na glavi.

Veselo prasence: Spaseno je iz poplave, a osmeh koji se promolio ispod njuškice, postao je senzacija na društvenim mrežama! (FOTO)

Te 2015. godine farmeru u Kini je nuđen čak i novac za otkup praseta-mutanta, a isto je kao i ovaj postao hit na društvenim mrežama. Nažalost, ubrzo je umrlo.

Na snimku novog praseta-mutanta vidi se kako Kineskinja ponosno drži više nego neobično prase, koje se sve vreme bori za vazduh i koje umire samo nekoliko sati od rođenja.

Nikome nije jasno zašto se ovo dešava, ali reč je o bizarnim genetskim mutacijama.

Daljinac

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja vvvv

    24. septembar 2017 | 23:00

    A ova lujka sto ga drzi umire od smeha. Ludi ljudi.

  • Belasica

    24. septembar 2017 | 21:50

    Bože sačuvaj, svašta se rađa.

  • Ivan

    25. septembar 2017 | 12:02

    Do ovoga dolazi zbog incesta među svinjama tako da mladunče ne dobija sve gene potrebne za zdrav život. Iako životinje imaju mnogo zdravije gene od ljudi ponekad se dogodi da incest kod njih dovede do ovoga, posebno ako se radi o više mladunaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA