DŽAJA: Zvezda mi je važnija od FSS

Predsednik kluba sa "Marakane" navodi da ga zanima samo to kako da crveno-beli osvoje titulu i da da svoj maksimalan doprinos

  • 9

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić, koji se u kuloarima najviše pominje kao naslednik Tomislava Karadžića na čelu Fudbalskog saveza Srbije, izjavio je da ne razmišlja o toj ulozi jer mu je klub apsolutno na prvom mestu.

Džajić je u intervjuu za "Alo" objasnio da želi da da svoj maksimalni doprinos na "Marakani".

- O tome ne bih da pričam. U ovom trenutku interesuje me samo da li Zvezda može da bude prva i uzme titulu. Ako sam već u tom klubu, bitno mi je da moj doprinos bude maksimalan. Zvezda mi je apsolutno na prvom mestu - rekao je Džajić, koji nije želeo da komentariše ostala imena za novog predsednika FSS o kojima se spekulište.

- Nikog pojedinačno ne bih da izdvojim, u te priče ne bih da ulazim. Ponavljam, interesuje me samo prvenstvo koje je tek počelo i kako da Zvezda uđe u trku za prvo mesto.

Prvog čoveka crveno-belih nije iznenadila Karadžićeva odluka da ode sa čela saveza.

- Sve što smo imali da kažemo, mi smo rekli. Mislim da je pred nama mnogo mirniji nastavak sezone - rekao je Džajić, demantujući navode da se izvinjavao Karadžiću za ono što se sa "Marakane" govoroilo o Kradžiću.

- Nikada mu se nisam izvinio, ni zbog čega. To je gnusna laž!

Na kraju, na konstataciju da su navijači Vojvodine na svom stadionu skandirali "Džajo, lopove", Zvezdina legenda odgovara:

- Ne treba niko da me ceni. Nije mi bitno ko me voli i da li me voli ili ne voli, neka svako radi po sopstvenom nahođenju i misli šta hoće.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • micko

    1. septembar 2013 | 11:06

    Bravo legendo!Ziv bio !

  • aleksandar

    1. septembar 2013 | 10:55

    Postolaki, gospodine i nasa voljena legendo. Hvala sto si opet na celu mog I tvog voljenog kluba. Danasnja situacija je slozena I nije lako raditi, ali siguran sam bice I uspeha. A FSS neka se time bavi neko drugi. Ti si ipak najpotrebniji zvezdi, iako ti zvezda nije uzvratila kako treba I nedavnim vremenima ostani mole te tvoji zvezdasi

  • Karaburma

    1. septembar 2013 | 11:10

    Mars u penziju za bolje nisi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA