Biciklista proživljava dramu posle najopasnije vožnje! (VIDEO)

Iako je doživeo težak pad posle kojeg se mislilo da više neće ni prohodati, Martin Ešton i ekipa neverovatnim vratolomijama i dalje ''ostavljaju bez daha''

  • 2

Ni prelomi pršljenja 2003. godine, ni teška povreda leđa u septembru ove godine nisu pokolebali fenomenalnog biciklistu Martina Eštona da nastavi sa vratolomijama koje je izvodio tokom karijere, a kao rezultat stigao je njegov novi video ''Road Bike Party 2'' sačinjen zajedno sa kolegama.

Ešton, koji ima 38 godina, učestvovao je u jednoj akciji kada je pao sa tri metra visine na leđa gde su zabeležena velika oštećenja pršljenova zbog siline udarca na zemlju.

Vrlo brzo je odvezen helikopterom u bolnicu i prve prognoze nisu bile dobre. Činilo se tada da Ešton više neće moći ni da hoda, ali je uspeo donekle da se oporavi, što je bilo dovoljno da se u javnost izbaci novi video-snimak.

- Nažalost, nismo uspeli u potpunosti da kompletiramo snimak. Bili smo blizu, ali zahvaljujući timu koji imam iza sebe video je ugledao svetlost dana - rekao je Ešton, koji se nada da će krajem decembra izaći iz rehabilitacionog centra.

Pročitajte ludu priču i o Skandinavcu koji vozi unazad 80 kilometara na čas.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA