Evo šta treba da jedete da bi vam PORASLE GRUDI!

Želite velike grudi, a ne biste da ugrađujete silikone? Sada možete da imate savršen dekolte potpuno bezbolno

  • 0

Mnoge žene teže za savršenom lepotom, a tome naravno doprinose velike grudi. Iako su silikoni prilično popularni, sada možete povećati grudi i pomoću hrane. Postoje namirnice koje će vam pomoći da dobijete željeni dekolte.

Ovako izgledaju SAVRŠENE GRUDI

Ukoliko nemate novca za ugradnju silikona, a oduvek želite da imate velike grudi, dovoljno je da se pridržavate pravilne ishrane, prenosi Net.

Evo šta treba da jedu žene koje žele da imaju bujniji dekolte.

Hrana bogata estrogenom

Svi znate da su hormoni zaslužni za izgled vaših grudi, a veći nivo estrogena u organizmu možete da postignete na prirodan i zdrav način. Sve što treba da urdite je da u dnevni jelovnik ubacite namirnice koje povećavaju nivo tog hormona u krvi. U hranu koja sadrži najviše prirodnog estrogena spadaju semenke lana i suncokreta, soja i proizvodi od soje, kao i jaja i mahunarke. Isti efekat ima i čaj od piskavice, komorača i crvene deteline.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Evo kako da izaberete pravi BRUS za svoje grudi! (VIDEO)

Hrana bogata proteinima

Hormoni estrogen i progesteron imaju veliku ulogu u određivanju veličine grudi. Ako želite punije i čvršće grudi, telu treba da omogućite prirodno i pojačano lučenje tih ženskih hormona. Najjednostavniji način da to uspete je prebacivanje na ishranu punu namirnica sa proteinima. Tu spadaju crveno meso, jaja, živina i riba. Što se tiče povrća, jedite zeleno lisnato povrće i mahunarke. Nahranite svoje zelo i orašastim plodovima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Hrana koja pojačava cirkulaciju

Pojačana cirkulacija vašem telu donosi brojne prednosti, a osim lepše kože i smanjenja celulita, cirkulacija ima odličan uticaj i na vaše grudi. Uravnotežuje rad organizma, ali i lučenje hormona. Povećanje cirkulacije se postiže redovnom fizičkom aktivnošću, ali i namirnicama kao što su beli luk, tamna čokolada, đumbir, citrusi, avokado i lubenica.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pogledajte video u kojem možete naći neki od pogodnih recepata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA