≫ 

3 horoskopska znaka koji su najveće prznice: Lako se naljute, a teško praštaju

Neki su rođeni da lako praštaju, dok drugima to teško polazi za rukom

  • 2
horoskop Zodijak Astrologija Foto: Pixabay

Astrolozi tvrde da su neki ljudi, zahvaljujući sazvežđu pod kojim su rođeni, predodređeni da lako praštaju, dok su drugi prznice i zlopamtila koja su u stanju da zbog povređenog ega prekinu prijateljstva.

Kako poznavaoci zvezda tvrde tri znaka Zodijaka se brzo ljute i teško praštaju.

1. Ovan

Ovan je vatreni znak i imao veoma kratak fitilj. Ono što je za mnoge neprimetna sitnica, on to može doživeti kao atak na njegov ego. Ukoliko to tako shvati, oni koji su oko njega mogu slobodno da se razbeže.

Njihove izrevoltirane reakcije nekada su toliko nepromišljene i neopravdane, da će okruženje ostaviti bez reči.

Ukoliko se našalite na njegov račun, a on to shvati kao "prozivku" demonstativno će napustiti prostor u kome se nalazi. Druga mogućnost je da "upadnete" s njim u raspravu koja može trajati satima, sve dok on ne izađe kao pobednik. Ovnovi su velika zlopamtila i dugo će vam spočitavati to što su neku vašu možda benignu šalu doživeli kao napad.

2. Lav

Ako Lavu povredite sujetu, očekujte osvetu. Lav je egocentrik i voli da se ponaša kao nedodirljiv, pogotovo ako umisli da je oštećen ili povređen na neki način. Ukoliko shvati da nema argumente za svoje tvrdnje, "dići će ruke" od rasprave, ali uz galamu i lupanje vratima.

Čak i onda kada zna da je pogrešio, neće se javiti prvi, pa makar ceo svet izgoreo. Zbog svoje taštine vrlo često žrtvuju veze i prijateljstva koje je gradio godinama. U stanju su da glume povređenost mesecima, a neki i godinama.

3. Škorpija

Škorpija se naljuti brzo i veoma lako, a ako se razbesni spremna je da se ponaša sadistički i muči prihički i vređa onog ko je povredio do te mere da to postaje neprijatno čak i za posmatrače.

A Škorpije to uvek vole da rade uz publiku.

One su veoma labilne, pa je njihove reakcije nemoguće predvideti, a sklone su da svaku svađu dožive veoma emotivno. Kada je Škorpija povređena, neće biti mirna dok se ne osveti onome za koga smatra da joj je naneo štetu. Pošto se osveta najbolje servira kada je hladna, one lukavo čekaju pravi trenutak da je sprovedu u delo.

Video: Idealni praznični darovi prema vašem horoskopskom znaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA