DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJ: Devica se zaljubljuje na prvi pogled, Vodolija dobija lepe vesti

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Dan donosi dozu impulsivnosti i nervoze. Sklanjajte se od rasprava, budite oprezni u saobraćaju. Takođe, možete imati problema sa tehničkim sredstvima, kompjuterom, mobilnim telefonom. Moguće rasprave sa voljenom osobom.

BIK

Iako ste bili ubeđeni da vam je neka poslovna opcija zatvorena, ona danas može da bude pokrenuta "s mrtve tačke". Shvatate da je moguće da ostvarite nešto što ste isplanirali. Unutrašnja nervoza, pa birajte reči u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Jedna ponuda je došla do vas, a nemate mnogo vremena da razmišljate o njoj. Niste sigurni da li ste sada spremni na ovakvu promenu. Opterećuje vas nesređena situacija sa emotivnim partnerom. Razgovarajte, ali budite smireni.

Horoskop, rak Foto: Shutterstock

RAK

Dan je nepovoljan za komunikaciju sa nadređenima, jer možete biti impulsivni. I u kontaktu sa bitnim saradnicima budite spremni na kompromis. Promena plana u poslednjem trenutku, pa ćete umesto na sastanak otići da vidite prijatelje.

LAV

Moraćete da promenite sve ono što ste planirali, jer će se od ranog jutra nametati situacije koje moraju da budu prioritetne. Očekujte dosta nervozan i napet dan. Partner očekuje susret, ali moguće je da nećete moći da ga ispoštujete.

DEVICA

Dan je odličan za pregovore i dogovore, ali budite malo obazrivi. Na granici ste da budete impulsivni i nametljivi, a to vam ne bi išlo naruku. Danas je moguće poznanstvo sa osobom koja će vas u potpunosti očarati na prvi pogled.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA