• 5

Ako ovo često sanjate pripazite se jer ovakvi snovi najavljuju velike probleme

Određeni snovi koji se ponavljaju mogu da budu znak upozorenja

  • 5
snovi

Foto: Pixabay.com

Ponavljanje nekog sna može da bude pokazatelj dokle ste stigli u rešavanju nekog problema i gde leži problem.

Ako sanjate snove koji se ponavljaju to nas podsvest tera da uočimo neki veliki problem koji možda treba da otkrijete.

Noćne more često upućuju na neko traumatično iskustvo ili situaciju s kojom se teško nosimo, tvrdi psiholog Rolo Mej.

Ukoliko se događa da sanjamo isti san nekoliko puta za nekoliko dana, meseci ili godina, najčešće je to zato što nas podsvest tera da skrenemo pažnju na situaciju koja opterećuje psihički život.

snovi

foto: pixabay.com

Prvo je potrebno da dešifrujete san, a kada to uradite onda njegovo ponavljanje može da vam posluži kao pokazatelj dokle ste stigli u rešavanju problema i gde ste zapeli.

Ukoliko vam se sledeći snovi često ponavljaju, evo šta bi mogli da znače:

San u kojem ste goli

Ako ste u snu goli i neprikladno obučeni o znači da ste u velikom strahu od iskušenja za koje niste spremni. Stručnjaci navode da razmislite o odlukama i strahu od sramote.

San o smrti

Ako često sanjate smrt voljene osobe to je znak da je vreme da ode u zaborav neki stari deo vaše ličnosti i da samo treba da se prilagodite trenutnim okolnostima.

San o telefonu koji ne radi

Ako u snu ne možete da uspostavite vezu to upućuje na problem u komunikaciji s nekim. Razmislite s kim niste u dobrim odnosima i otvoreno porazgovarajte o tome.

snovi, značenje

Pixabay.com

San o nemogućnosti kočenja

Ako sanjate da tokom vožnje ne možete da zakočite to upućuje da su vam neke stvari u životu izmakle kontroli.

San o kvarenju aparata

Ako sanjate da vam se pokvario neki uređaj obratite pažnju na vaše zdravlje. Ovakav san može da upozori i na konkretne propuste u životu.

(Telegraf.rs/B.K.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predator

    Ne daj Bože nikom te gluposti svi sanjaju kako i odakle dolazi ko to zna negde duboko se pravi mapa na kojoj si ti ubačen i samo radiš ono što ti san odredi bespomoćan si bukvalno u snu jer je san Matrix u koji se ubacuje čovek ili svest to su stvari bez odgovora samo teorije ali jedno je sigurno: Mozak stvara mape kao programeri video igrice na super kompjuterima samo je to jače od svih softvera i mašina koje je čovek ikad izgradio a to je Um koji nam je Bog dao i on da bi se resetovao verovatno pravi Matrix simulacije u koje posle sam sebe ubaci! I zato ljudi sanjaju

  • 😓😟

    Ja sanjam gole žene ??

  • Mls

    Šta ako često sanjam da sam u gimnaziji, ide tomesečje, a ja nemam ni jednu ocenu. Inače srednju sam završio pre 15 godina 😂

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima