• 0

Šargarepa je dugo stajala i počela je da se savija? Primenite ovaj trik i opet će biti hrskava

Isti trik možete da primenite i za “oživljavanje” mladog luka, celera i zelene salate

  • 0
foto Pixabay

foto Pixabay

Sparušena šargarepa ne deluje nimalo primamljivo u salati, niti je možete upotrebiti za pripremu hladno ceđenih sokova ili u vidu dodatka kuvanom obroku.

Ako ste odavno bili na pijaci i stavili šargarepu u frižider, a ona je počela da se savija, možete je osvežiti za samo pet minuta. Sve što će vam biti potrebno jeste čaša obične česmovače!

foto Pixabay

foto Pixabay

Sipajte vodu u čašu, spustite sparušenu šargarepu i ostavite je da odstoji pet minuta. Šargarepa će brzo upiti vodu iz čaše i rehidriraće se, pa će biti dobra za pripremu obroka.

@lottiedalziel

This is a game changer 🥕 ##didyouknow ##homehack ##foodwaste ##carrot ##todayilearned ##ecofriendly ##learnontiktok ##budget ##hack ##foodie

♬original sound - Lottie Dalziel

Isti trik možete da primenite i za “oživljavanje” celera, mladog luka i sparušene zelene salate - povrće će postati hrskavo i ukusno za jelo.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima