≫ 

Ovaj deo tela čak i Viktorijini anđeli jedva dovode do savršenstva - a rešenje je jako prosto

Njegovi anđeli su i te kako zategnuti i savršeni, a samo on zna kako to postižu

  • 1

Svako telo je jedinstveno, stoga nije iznenađujuće što brže ili sporije gubimo težinu u različitim delovima tela i što mršavimo više ili manje nego drugi. Međutim, prema Stivenu Pasterinu, unutrašnja butina je univerzalno, neobično područje za oblikovanje i zatezanje. A razlog zbog čega je to tako je zaista interesantan.

Ako mirišete ovako - niko vam neće odoleti: 3 mirisa koja će svakog muškarca dovesti do ludila

Kao što bi to Pasterino objasnio, naši unutrašnji mišići su obično neaktivni, pa su zbog toga najteži deo ženskog tela za zatezanje. I, nije iznenađujuće, što je to prvi deo tela koji žene žele da zategnu. Pasterin je tako razvio metod vežbanja koji uključuje poteze za zatezanje. Stiven je trener modela kao što su Nadin Leopold i Romi Strijd, pa je osmislio način vežbanja i ishrane koji pomažu u zatezanju ovog nezgodnog dela tela.

- Oblikovanje tela, nije samo pravljenje poteza, već razumevanje kako vaši mišići i zglobovi rade zajedno da bi kreirali proporcionalnu sliku. Razumevanje načina na koji se aktiviraju mišići i zglobovi u telu je ključno. Moj cilj je da integrišem kretanje i male funkcionalne korake za aktiviranje, ojačavanje i produžavanje mišića bez opterećenja, pulsiranja, što stvara simetričan, dugačak i vitak oblik. -  objašnjava Pasterino.

Kao rezultat toga, Pasterino kaže da njegovi klijenti mogu da ojačaju bedrene mišiće, ali to nije sve Pasterino ima savete i u vezi ishrane koji mogu pomoći sa zatezanjem ovih mišića.

Svi znamo da nema brzog oblikovanja, a ni gubitka težine. Konkretnije, ne postoji nijedan pokret ili grupisanje poteza koji će magično zategnuti unutrašnji bedreni deo preko noći. Potrebno je vreme, strpljenje i kombinacija strateške vežbe i dijete.

Foto: Tanjug/AP / Ovo je deo tela koji čak i Viktorijini anđeli jedva dovode do savršenstva

Da li postoje zablude o toniranju unutrašnjeg bedra?

- Najveće pogrešno shvatanje je da će dizanje tegova ili vežbe automatski tonirati vaše butine zahvaljujući senzaciji. Tajna je da se fokusirate na zajedničke zahteve tela koji su neophodni u svakodnevnim aktivnostima. Odnosno, zglobovi igraju veliku ulogu u zatezanju unutrašnjih mišića butine, pa ih treba koristiti što je više moguće. - kaže Pasterino.

5 stvari koje će učiniti da vaše grudi izgledaju veće i bujnije

Strategija ishrane:

- Moja filozofija ishrane je slična filozofiji moje vežbe. Fokusirana je na održivu i dugotrajnu brigu o telu bez brzih popravaka. Umesto toga, ona se zalaže za dnevnu ishranu ispunjenu celom, čistom hranom koja će dopuniti rutinu vežbanja. - objašnjava Pasterino.

Ali šta je sa modelima Victoria's Secret?

- Izbacivanje bilo koje hrane iz ishrane može da izazove negativne efekte. Što je najvažnije, postoji mnogo hrane koja se može jesti bez straha od gojenja. - objašnjava Pasterino.

Treba jesti puno zelenog povrća poput spanaća i špargle, zdrave masti poput avokada i ekstra devičanskog maslinovog ulja, kompleksni, ugljeni hidrati koji podstiču energiju poput kvinoje i slatkog krompira, vlakna iz izvora kao što je laneno seme i na kraju, ali ne manje važno, proeteini (meso).

Foto: Profimedia / Ovo je deo tela koji čak i Viktorijini anđeli jedva dovode do savršenstva

Jednostavna dijeta:

- Mnogi ljudi misle da modeli ne jedu, ali zapravo je potpuno suprotno. Modelima sa kojima radim je potrebna energija i hranljivi sastojci. Kako bi se održala visoka izdržljivost i da bi njihovi mišići izgledali zategnuto, uslovljene su tome da jedu dobro. Ako ne jedu dobro, njihovim mišićima će nedostajati energije i opustiće se. - kaže Pasterino.

- Volim da se fokusiram na tri glavna obroka i povremeni desert tokom čitave sedmice. Umesto toga, preporučujem lagan doručak, praćen normalnim ručkom i večerom kako bi se održao imuni sistem i izlečio digestivni trakt. Vreme između obroka može biti bilo kada od tri do šest sati, a predlažem i da poslednji obrok pred spavanje, pojedete najmanje tri sata pre nego što legnete. - kaže Pasterino.

Ovako izgleda Pasterinova dijeta:

Svako jutro: Jabukovo siće

Ponedeljak i petak

Doručak:

Pola avokada (koji je pun zdravih, nagomilanih masti) uparen sa polovinom grejpfruta posut cimetom.

Od utorka do četvrtka

Doručak:

Činija kuvane kvinoje posuta jagodama ili borovnicama, ili smuti sa jednim komadom voća unutra. (Pasterino ne preporučuje proteinske šejkove ili buter od orašastih plodova)

Dnevni ručak: zelena salata sa posnim mesom.

Dnevna večera: Posno meso sa čašom zdravih ugljenih hidrata (poput kvinoje i slatkog krompira), a sa strane možete da dodate dinstano ili povrće kuvano na pari.

U kombinaciji sa njegovim treningom koji smanjuje opuštenost mišića, Pasterino otkriva da ovakav plan obroka pomaže Viktorijinim anđelima da ostanu savršene.

Daljinac

(Telegraf.rs / thirty.byrdie.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buncuk Milne

    8. maj 2018 | 08:46

    A ko kaže da su savršene? Savršenstvo ne postoji...one su lepe žene koje znaju da se slikaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA