≫ 

Vređali su je i ponižavali zbog izgleda: Smršala 30kg i ima poruku za hejtere

Posle izmenjenog režima ishrane, pre nešto više od dve godine otišla je na operaciju smanjivanja želuca, što je, kaže, bio njen prvi korak ka novom životu

  • 2

Video: Neverovatna transformacija tik tokerke: Bila je ogromna, a postala je prava manekenka

Da komentari okoline, a posebno vršnjaka utiču na tinejdžere kada je fizički izgled u pitanju, dokazuje i priča Liv Ralf (24) koja je zbog viška kilograma svakodnevno bila izložena ružnim rečima i poprekim pogledima.

Prema njenim rečima, oduvek je imala problem sa kilažom, zbog koje je, kako kaže, bila izložena podsmesima vršnjaka.

- Dečaci su bili veoma okrutni. Nazivali su me pogrdnim imenima. Dogovarali su se između sebe koji će od njih da me poljubili, a kada bi se to desilo, svi su smejali, pa čak i dečko koji me je poljubio - priseća se Liv.

Međutim, 2018. godine, kada je imala 20 godina, Liv je odlučila da promeni svoje loše navike i smrša određen broj kilograma kako bi mogla da ide na operaciju želuca.

Ona je pre dve i po godine otišla na operaciju u toku koje se odstranjuje deo želuca, a kako kaže, to je bio prvi korak ka novom životu.

Liv Ralph Printskrin: tiktok.com/@wavyliv

- Znam da je to bio najbolji potez u mom životu. Pre toga sam bila na raznim dijetama i ništa nije urodilo plodom. Čak sam bila na "dijeti" u toku koje se ne jede ništa. Pije se mleko, voda, čajevi..., sva tečnost sem gaziranih i zaslađenih sokova. Bilo je grozno - otkrila je ona.

Liv je na početku transformacije otvorila Jutjub kanal kako bi pomogla svim osobama koje žele da smršaju. U video-snimcima pokazivala je šta jede, kako se oseća posle operacije i koji su joj planovi za dalje.

- Jedem zdravu hranu, nema tu puno filozofije, a najgore od svega je što ni to ne mogu da jedem ko čovek jer mi brzo bude muka i osećam da sam sita. Počela sam da vežbam kada sam se oporavila od operacije i u teretani sam pronašla svoj mir - rekla je Liv.

Korisnici društvenih mreža su oduševljeni njenom transformacijom, ali Liv otkriva da i dalje nije zadovoljna svojim izgledom.

- Ne radi se o tome da ja želim još da smršam. Svesna sam svog tela i toga da sam smršala 30 kilograma, ali kad god se pogledam u ogledalo vidim sebe od pre, to me zaista boli - iskreno je rekla Liv i ovom izjavom pokrenula lavinu komentara.

- Devojko, izgledaš neverovatno. Prelepa si i zaslužuješ poštovanje bez obzira na veličinu odeće koju nosiš - napisao je jedan čovek.

- Ne dozvoli da ti prošlost pokvari sadašnjost. Glavu gore i napred, lepotice - dodao je drugi.

Liv je odlučila da odgovori na komentare podrške i uputi poruku onima koju su je ponižavali:

- Hvala vam ljudi, stvarno nemam reči koje bi opisale ono što osećam kada čitam vaše komentare. Vi ste mi dali vetar u leđa koji me pokreće da nastavim dalje. Momcima koji su me ismejavali mogu da poručim da sada ne bi ni mogli da mi priđu i da se osveta služi hladna.

Video: Bila je teška 172 kilograma, a za godinu dana smršala čak 70! Ne planira da se zaustavi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    11. januar 2022 | 17:21

    Zar je za pohvalu smanjivati telesnu težinu hirurškim putem? 🙄

  • Helen

    11. januar 2022 | 16:06

    Dobar potez 👍Kad nista neuspeva ovo je zakon! I ja sam prosla kroz sve i opet bi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA