• 4

5 horoskopskih znakova koji su nezasiti u seksu i neće vas puštati iz kreveta

Požuda je njihovo drugo ime...

  • 4

Umerenost se smatra jednom od vrlina, ali ove horoskopske znakove umerenost kada jeu pitanju seks ne krasi – jer njima seksa nikad nije dosta!

4 razloga zašto je večeras nećeš odvući u krevet, pa čak ni ako je odlepila za tobom

Ako ste u vezi sa jednim od ovih pripadnika Zodijaka, spremite se jer će vaša kondicija biti na velikom testu tamo gde to oni najviše vole – u krevetu. Ovo su najpohotniji horoskopski znaci na koje želimo da vas "upozorimo".

Ovan

Foto: Pixabay.com/Ovan će vas zaskočiti čim otvori oči.

Njima ne treba puno jer su oni spremni za seks akciju čim se probude. Svoju preteranu požudu ne vide kao problem, već smatraju da problem imaju oni koji ne razmišljaju na način sličan njihovom.

Vaga

Požuda je za Vagu nešto poput životnog poziva, a čak ih ni nedostatak partnera ne sputava u tome da uživaju u telesnim zadovoljstvima. Ako nemaju nekoga sa kim će upražnjavati seks, one su same sebi dovoljne jer im mašte nikad ne manjka.

Škorpija

Foto: Profimedia/Alamy/Škorpija će lako probuditi seks zver u vama.

Veoma zanimljivi ljudi koji požudu mogu veoma vešto da izazovu kod drugih ljudi. Imaju je i sami, ali su pravi majstori u tome da pretvore druge u pohotna i seksa nezasita bića.

Bik

Ovaj znak je jako specifičan: on je istovremeno pohotan i jako hladan pa svoju požudu može jako dobro da odvoji od bilo kakvih emocija. Upravo ova osobina ih čini savršenim ljubavnicima.

Strelac

On ume da svoju pohotnost pretvori u romansu i tako samo zakomplikuje stvari, ali oni tu ne mogu sebi da pomognu. Problem je u tome što ne ume da napravi razliku između ljubavi i obične požude, pa im dosta često izleti ono "volim te" kada to zapravo i ne misle.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Komentari

  • Petra

    Ja moram da demantujem za ovna, nema tu ništa sjajno. Doduše, kao i sa ostalim karakteristikama koje važe za ovna.

  • Ima...

    Rak je jedan od tih što mu nikad nije dosta...znam to iz ličnog iskustva...

  • Laga Vaga

    Budalastina,ziveo sam sa jednom Vagom.Hladnija od zamrzivaca.Spavala bi sopingovala i sa godisnjeg na godisnji.Ali naravno da ja zaradim.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima