Imaju dobar seks i posle 43 godine braka: U čemu se ogleda njihov uspeh?

"Nebitno je što nekad nema varnica. Uvek postoji druga šansa"

  • 11

Da li postoji želja za seksom i posle četiri decenije braka?

- Upoznali smo se kad smo bili studenti, ludo se zaljubili i venčali se. Ni suprug ni ja nismo imali seks pre toga. S prolaskom godina, ponekad bi nam se svideli drugi ljudi, ali nikad nismo prevarili jedno drugo. 

Sada smo 45 godina zajedno, a 43 u braku i imamo divan seksualni život. Ali, bilo je problema. Nekoliko puta sam patila od kliničke depresije i ovih dana seks upražnjavamo mnogo manje nego ranije, ali uvek uživamo da se mazimo i spavamo zagrljeni. Naučili smo da varnice ne moraju uvek da se dese, jer znamo da ćemo uvek imati drugu šansu. 

Baba i deda, baka i deka, stari bračni par u krevetu, TAMABEPA, seks, starenje, ljubac, starost, Foto: Profimedia/ ImageSource RM

U našim dvadesetim godinama, naš seksualni život je bio usko povezan sa pravljenjem dece. Prva tri su bila planirana, a četvrto je bilo srećna "greška". Oni su sad u svojim tridesetim i četrdesetim godinama i izgleda da i oni imaju dobar seksualni život zato što imamo šestoro divnih unučadi.

Srećni smo što smo još uvek zajedno jer znamo da je to danas retkost, što smo i dalje intimni i imamo seks koji je neizostavni deo naše ljubavi. Slušamo jedno drugo. Sve to je zaokruženo međusobnim poštovanjem i obećanjem koje smo jedno drugom dali pre 43 godine - kaže nam Ranka iz Kruševca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA