≫ 

"Forsirao sam suprugu da bude dominantna, ali sad mislim da je preterala"

"Sad se pitam da li je submisivnost ono što zaista želim..."

  • 1
Seks, spanking Foto: Shutterstock

Postoji problem u njihovom braku... Seksualne prirode...

- Iako sam pomalo "perverzan" i veoma strastven, moja supruga i dalje nije na svome što se tiče njene seksualnosti, čak joj je neprijatno i da razgovara o tome. Prihvatio sam to, i hrabrio sam je da mi se poveri i da mi kaže šta bi želela da radimo u krevetu – ispovest započinje muškarac (36) koji je želeo da ostane anoniman.

- Ovo se nedavno preokrenulo na neuobičajen način, jer sam je gurao ka tome da ona bude ta koja će biti dominantna u našem odnosu. Ovo je dovelo do toga da moram stalno da je masiram, a da ja dobijam sve manje oralnog seksa.

- Verujem da je to pozitivna stvar, ali nisam uspeo da nađem ravnotežu kako bismo oboje bili zadovoljni. Sad se pitam da li je submisivnost ono što zaista želim. Da li imate savet za mene? – pita nas.

Odgovor: Možda ste prvenstveno želeli da ona zauzme klasičnu sado-mazo ulogu, ali je ona to protumačila kao dozvolu da zahteva da njene potrebe budu zadovoljene, i to uopšte nije loša stvar. Pokušajte da to posmatrate kao važan stadijum njenog seksualnog razvitka, kao i vašeg.

Budite strpljivi. Predložite joj da se u svemu tome igrate i nastavite da joj dozvoljavate da vam naređuje kako bi doživela zadovoljstvo. U toku vremena, predložite joj da zamenite uloge, i nađite zlatnu sredinu između dominacije i submisivnosti.

To bi trebalo da vam pruži predah, a i da vam oboma pomogne da bolje razumete zadovoljstvo fluidnosti, a ne rigidnosti, u polarizovanim igrama.

Video: Argentinska voditeljka zaludela je gledaoce širom sveta seksepilnim izgledom i izdanjem bez brusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    29. jun 2020 | 19:45

    Nije brate verij mi.. Bas je u granicama normale.. Kaze i ona sama da mozda preteruje.. Ali sve ok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA